Uw samenvatting verkopen? Doe dat online!

Samenvattingen via KennisDelen - Deel jouw kennis - Samenvattingen

Vindt u het lastig om op tijd al uw boeken en ander lesmateriaal tot u te nemen? Volgt u bijvoorbeeld een lastige hbo-opleiding dan wel een universitaire opleiding in België of Nederland waar er erg veel leesstof op het programma staat? Dan kunt u een samenvatting kopen in onze webwinkel, kennisdelen.org. Ons doel is niet zo zeer om zelf winst te maken maar om het voor voornamelijk Nederlands sprekende studenten op middelbare en hoger onderwijs eenvoudiger te maken. hebt u de tijd om zelfs een resumé te schrijven? Dan kunt u die samenvatting verkopen door het op onze website te publiceren en het openbaar te maken voor iedereen die er een klein bedrag voor over heeft. Uiteraard hebben wij concurrenten en kunt u overwegen om elders uw samenvatting te verkopen. Maar wat wij u bieden is het unieke feit dat u er simpelweg het meeste aan verdient door op Kennis Delen uw samenvatting te verkopen. Uit onze voorbeeldberekening kunt u het gegeven halen dat u maar liefst 5 procent van dat bedrag uitgekeerd krijgt, terwijl dat elders slechts 43 procent is. en dat terwijl u juist het leeuwendeel van het werk hebt verricht. Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch dat u het meeste geld krijgt uit deze commissie. Op dit moment mogen wij wel met trots stellen dat er al meer dan 640 samenvattingen te koop zijn in onze uitgebreide database. Maar ondanks dit riante aanbod missen wij van diverse scholen, studies en vakken nog vele teksten. Bent u diegene die graag een zakcentje bijverdiend? Ga dan hier uw samenvatting verkopen!

Snel uw geschreven samenvatting verkopen kan hier

Mocht u voor uw studie toch al regelmatig voor uzelf een uitgebreide samenvatting schrijven, dan kunt u die net zo goed delen met de rest van de leerlingen. Nu is er eindelijk een platform waarop u deze informatie kunt uitwisselen. Leerlingen in uw klas kunnen daar natuurlijk optimaal van profiteren want gemiddeld kost een tekst nog geen 5 euro om te kopen. stel dat 80 procent van deze klas uw tekst koopt, dan maakt u toch flink wat winst. Het is het werk dan ook zeker waard. Want niet alleen zal men dit jaar belang hebben bij die tekst, ook volgend jaar en de jaren die erop volgen kunt u geld blijven verdienen want dat vak zal immers deel blijven uitmaken van het curriculum.  En mocht u het simpelweg leuk vinden om samenvattingen te schrijven dan helpt u er een grote groep mensen mee. Een altruïstische daad voelt goed, vindt u ook niet? Sla twee vliegen in een klap door er ook nog eens een leuk bedrag aan over te houden.

  • Wilt u uw samenvatting verkopen? Maak dan eerst een gratis account aan door een gebruiksnaam en wachtwoord te bedenken en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
  • Dan kunt u de school, de studie en het vak selecteren,
  • En ten slotte uploadt u de tekst. Bepaal of u er een vergoeding voor wilt of niet en promoot het ten slotte via sociale media zoals WhatsApp en Facebook.

Uiteraard kunt u ook een samenvatting kopen

Uw samenvatting verkopen was nog nooit zo eenvoudig. En vanaf nu kunt u een samenvatting verkopen via het internet. Dus tel uit uw tijdswinst want u hoeft het niet meer te kopiëren en uit te delen aan studiegenoten. Vergeet ten slotte niet om deze website te bookmarken want u weet maar nooit wanneer u eens een handige samenvatting nodig hebt. Hebt u ten slotte nog vragen? Vul dan het online contactformulier even in. Lees meer…