Verspreid je bedrijfsnaam door tassen te bedrukken

Katoenen tassen bedrukken: extra 155gr/m2 kwaliteit!

Als je reclame wilt maken, dan moet je dat altijd slim aanpakken. De beste manier om reclame te maken is door andere mensen gratis en voor niets reclame voor jou te laten maken. In deze tekst lees je welke strategie je daarbij kunt gebruiken. Een goede idee om reclame te maken is door tassen te bedrukken. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar supermarkten. Deze hebben altijd een heel assortiment met plastic tassen (klein en groot) en vaak kun je ook een stevige grote tas kopen. Consumenten kopen deze tassen, omdat ze hun boodschappen moeten vervoeren. De supermarkten maken daar dan ook dankbaar gebruik van door de naam en het logo van de supermarkt op de tassen te drukken. Zodra de consumenten de supermarkt verlaten, dan maken ze direct reclame voor de desbetreffende supermarkt. Het mooiste is natuurlijk wanneer consumenten die tassen vervolgens hergebruiken. Want overal waar ze gaan of staan met die tas, maken ze reclame voor de supermarkt. Het is helemaal fijn als ze met de tas van Jumbo naar de Albert Heijn gaan. Ze maken dan reclame in de Jumbo voor de supermarkt van de concurrent. Het nadeel van plastic tassen is wel dat deze vaak eenmalig worden gebruikt, snel kapot gaan en vaak zie ja na een paar keer gebruiken dat het logo al begint te vervagen. Voor supermarkten is dat echter geen probleem, want mensen kopen gerust een nieuwe tas als ze hun eerder gekochte tas thuis hebben gelaten. Slecht voor het milieu, maar effectief voor de reclame. Wil jij dus tassen bedrukken, dan kan het een beter idee zijn om katoenen tassen te bedrukken. Deze gaan natuurlijk veel langer mee en zijn daardoor een stuk milieuvriendelijker. Verder is het ook handig om twee vliegen in één klap te slaan. Dus als jij graag reclame wilt maken, geef de tassen dan weg. Daarmee zorg je direct ook voor een positieve indruk bij de ontvangers van de tassen en daarna gaan ze dus op weg om voor jou reclame te maken. Mocht je tassen willen bedrukken en wil je inderdaad graag katoenen tassen bedrukken, dan kun je dat online regelen. Je hoeft er wat dat betreft dus ook niet heel veel tijd in te steken, want alles is via het internet te bestellen. Je moet alleen wel even weten bij welke website je moet zijn als je tassen wilt bedrukken. Daarom is het geen slecht idee om hieronder even verder te lezen, want daar vind je namelijk alles over tassen bedrukken en waar je dat kunt regelen.

Tassen bedrukken doe je heel voordelig via ecorelatiegeschenken.be

Mocht je inderdaad tassen willen bedrukken, dan kan dat dus heel eenvoudig via ecorelatiegeschenken.be. Je kunt kiezen voor katoenen tassen, maar als je een ander materiaal op het oog hebt, dan is dat geen enkel probleem. Zo kun je onder andere kiezen voor de volgende materialen:

  • Papier
  • Jute
  • Canvas

Deze website richt zich vooral ook op de milieuaspecten van de tassen en daarom profiteer je ook van duurzaamheid. Met het ook op reclame maken is dat alleen maar goed, want hoe langer een tas in de omloop is, hoe langer de gebruiker van die tas reclame kan maken voor jou en je bedrijf. Meer weten? Kom dan gerust eens langs op de website van ecorelatiegeschenken.be.

Bestel eenvoudig via de site

Je kunt de tassen bestellen in verschillende oplagen. Hoe meer je bestelt, des te goedkoper wordt de prijs per tas. Verder kun je kiezen of je alleen de voorkant of achterkant wilt bedrukken of juist beide kanten. Ook kun je aangeven hoeveel kleuren er gebruikt moeten worden.