Waar kan je keukenonderdelen op maat laten maken?

Mijn vriendin en ik hebben zeven jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen in ons huis. De keuken was destijds niet goedkoop, maar wij zagen na al die jaren dat sommige onderdelen van de keuken slechter begonnen te worden. Het leek ons het beste om een aantal keukenonderdelen te laten vervangen en nieuwe kastjes te plaatsen. Wij vonden het onnodig om de hele keuken te vervangen, wij wilden enkel de slechte onderdelen vervangen en zochten naar een bedrijf dat dit kon doen. Wij vonden de website keukenonderdeel en konden bij dit bedrijf alles kopen. Ongeveer zeven jaar geleden hadden wij een nieuwe keuken uitgezocht bij een bedrijf in de buurt en zij konden de keuken ook direct voor ons plaatsen. De keuken zag er erg mooi uit en wij hadden het gevoel dat wij een goede aankoop hadden gedaan. Helaas bleek dat door de jaren heen steeds meer stuk ging, terwijl wij zorgvuldig met de keuken omgingen. Eerst waren het kleine dingen, zoals plinten, maar een paar kastjes gingen hierna ook stuk. Wij hadden destijds al contact opgenomen met het bedrijf en bij hun konden wij een aantal keukenonderdelen kopen, maar zij gaven aan dat het niet onder de garantie zou vallen. Wij waren natuurlijk hier erg teleurgesteld in en waren niet blij met dit bedrijf. Het bedrijf is uiteindelijk failliet gegaan en wij konden niet meer bij hun producten kopen. Hierna gingen er nog meer dingen stuk en wij besloten om alle kastjes boven de keuken te vervangen en wilden gelijk verschillende keukenonderdelen uit voorzorg kopen. Destijds hadden wij de keuken laten plaatsen, maar ik dacht dat ik de nieuwe kastjes deze keer zelf wel kon plaatsen. Het leek mij het beste om eerst alle onderdelen te kopen en daarna de kastjes weg te halen.

Alle keukenonderdelen kunnen kopen bij een webshop

Online zocht ik naar webshops waar wij de keukenonderdelen konden kopen en vond toen een aantal websites. Een van de websites die ik gevonden had was keukenonderdeel.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onderdelen voor de keuken en op maat gemaakte meubels voor de keuken. Ik zag dat ik hier gemakkelijk alle onderdelen kon bestellen en de kastjes op maat kon laten maken. Ik wilde graag dat de kastjes op de vorigen zouden lijken, daarom nam ik contact op met het bedrijf om te zien wat mogelijk was. Ik werd erg goed geholpen en samen bespraken wij wat de beste oplossing zou zijn. Uiteindelijk was ik minder kwijt voor de keukenonderdelen en kastjes dan ik van te voren had verwacht. 

De keuken ziet er weer prachtig uit

De keukenonderdelen konden direct geleverd worden, maar de kastjes werden gemaakt, daarom duurde dit iets langer. De kastjes zagen er prachtig uit en staan erg mooi in onze keuken. Het is duidelijk dat het goede kwaliteit is en deze kastjes zullen veel langer meegaan dan de vorige. Ik raad keukenonderdeel.nl aan voor het bestellen van keukenonderdelen en meubels voor de keuken.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in keukens
  • Zij kunnen meubels op maat maken
  • Ik werd goed geholpen door een medewerker
  • De kastjes zijn erg mooi geworden