Waarom klik pvc kiezen?

Klik PVC Vloeren | 80% korting top merken Klik PVC Vloeren

Is de vloer van uw woning hard aan vervanging toe? Of bent u net verhuisd en wilt u graag een nieuwe vloer die past bij uw smaak? Hoe dan ook moet er dan eerst gekozen worden welk vloertype u wilt. Met de techniek van tegenwoordig zijn er zeer veel opties mogelijk. Een van die opties is klik pvc. Is dit vloertype geschikt voor uw woning en past het bij uw smaak? Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwegen beslissing. Hier leest u waarom klik pvc aan te raden is en waar u dit type vloer kunt kopen. Allereerst is het natuurlijk van belang om te bepalen of klik pvc echt geschikt is voor uw situatie. Dit kunt u het best doen door te kijken naar de voor- en nadelen:

  • Klikvoeren zijn heel gemakkelijk zelf te leggen
  • Er zal geen schade zijn aan de originele ondergrond
  • De warmte-isolatie is hoger dan bij lijm pvc, wat niet handig is als u vloerverwarming of vloerkoeling hebt
  • De vloer is minder stabiel dan lijm pvc

Als u wilt kiezen tussen lijm of klik pvc, dan zijn bovenstaande punten vaak doorslaggevend. Daarnaast kunt natuurlijk ook nog kijken of een ander vloertype (bijvoorbeeld laminaat) geschikt is voor u.

Waar klik pvc kopen?

Als u besloten hebt dat klik pvc voor u beter geschikt is dan een lijmvloer, dan moet u natuurlijk nog bepalen waar u het best de nieuwe vloer kunt aanschaffen. Een sterk groeiende vloerenwinkel in Nederland is Lab21. De locaties worden steeds uitgebreid en ook het assortiment. Inmiddels heeft de winkel het grootste assortiment van het land met keuze uit meer dan 2000 vloeren en meer dan 35 topmerken. Dankzij dit grote, veelzijdige aanbod slagen klanten hier vrijwel altijd. Al 20.000 tevreden klanten gingen u voor. Ook voor klik pvc kunt u goed terecht bij deze winkel. Er zijn zo veel verschillende patronen en kleuren beschikbaar, dat u zeker iets zult vinden dat bij uw smaak en uw woning past. Bovendien is de service van Lab21 ook heel goed. Klanten gaan met plezier naar de showrooms, omdat medewerkers hen vriendelijk te woord staan en iedere medewerker heeft duidelijk kennis van zaken. Binnen korte tijd hebt u de beste klik pvc-vloer voor uw huis gevonden. Hoort u graag van andere klanten hoe de winkel hen is bevallen? Kijk dan ook zeker op de pagina’s met referenties van andere klanten.

Degelijke vloeren voor zakelijke doeleinden

Een ander voordeel van klik pvc (en ook andere pvc-vloeren), dat we hierboven nog niet genoemd hadden, is de slijtvastheid. Voor zakelijke doeleinden is dat uiteraard ideaal. In winkels, kantoren en andere zakelijke plekken worden vloeren erg intensief gebruikt. Om die reden zullen de vloeren ook sneller slijten dan bij mensen thuis. Met klik pvc gaat de slijtbaarheid sterk omlaag, omdat het zo een degelijke vloer is van zeer hoge kwaliteit materiaal. Daarnaast is klik pvc ook heel goed bestand tegen vochtigheid. Een vochtige ruimte is daardoor goed te beleggen met klikvloeren van pvc. Laminaat slijt sneller en kan slecht tegen vocht. Thuis kunt u goed opletten of er onverhoopt water op de vloer is gekomen. In bedrijfspanden wordt hier niet altijd even goed opgelet. Bent u op zoek naar een geschikte vloer in uw kantoor of uw winkel? Ook dan kunnen we u pvc-vloeren sterk aanraden. De vloeren gaan erg lang mee en bovendien hebben ze tot wel 12 jaar garantie. Zo kiest u voor een degelijk vloertype dat er tegelijkertijd stijlvol en professioneel uitziet. Kijk op de website van Lab21, ga langs in een showroom of neem contact op voor de mogelijkheden.