Wat te doen met uw woning bij echtscheiding

Wat te doen met uw woning bij echtscheidingEen echtscheiding heeft op veel manieren effect op uw dagelijkse leven. Het heeft vele gevolgen, waaronder die van het huis waarin u woont. Het kan zijn dat u samen met uw partner uw huis heeft gekocht, maar ook dat u zelf of uw partner de financiering op u hebt genomen. Door echtscheiding en alle emoties en administratie die daarbij komt kijken gaan er nog wel eens wat dingen mis op het gebied van de woning waarin wordt gewoond en Hypadvies biedt hier hulp bij. Hypadvies biedt namelijk hypotheekadvies bij echtscheiding in verschillende woonplaatsen in Noord Brabant. U kunt namelijk terecht in:

  • Tilburg
  • Den Bosch
  • Vught
  • Boxtel
  • Zaltbommel
  • Schijndel

Bij Hypadvies is Diana van Laarhoven actief als specialist voor hypotheekadvies bij echtscheiding en op www.hypadvies.nl wordt al snel duidelijk waarom. Het blijkt in de praktijk namelijk dat banken maar al te vaak een oordeel vellen over het inkomen dat u heeft na uw echtscheiding. Dit is eigenlijk veel te kort door de bocht. De scheiding kan namelijk zeer veel financiƫle gevolgen hebben, die nog niet direct bekend zijn, of waar een bank in eerste instantie niet voldoende over nadenkt. Hypadvies is een onafhankelijke hypotheekadviseur die u van advies voorziet in al uw hypotheekzaken. Het komt echter steeds vaker voor dat mensen gaan scheiden en dat er dus een woning verkocht of gekocht moet worden. Juist daarop speelt Hypadvies goed in, omdat mensen die in een procedure voor echtscheiding zitten of net gescheiden zijn, helemaal nog niet zo ver zijn om deze beslissing te nemen. Iemand die onafhankelijk meedenkt is dan ook van onschatbare waarde en dat wordt al snel duidelijk in de voordelen die het advies bij scheiding biedt.

Waarom advies bij echtscheiding

Bij een echtscheiding komt er veel op u af. U zult hierdoor prioriteiten moeten stellen, omdat veel van de zaken waarmee u te maken krijgt ook nog eens veel tijd van u vergen. Het soepel laten verlopen van processen is daarbij erg belangrijk en het advies dat u bij Hypadvies bij een scheiding krijgt zorgt ervoor dat de procedures op dit gebied aanzienlijk sneller kunnen verlopen. Zo is ook sneller wat er mogelijk is met het wonen in een eigen woning. Wordt de huidige woning verkocht, heeft uzelf de middelen om een nieuwe woning aan te schaffen, krijgt u na uw echtscheiding hulp van familie bij het aanschaffen van een nieuwe woning. Dat zijn allemaal belangrijke zaken die bij dit op echtscheiding gerichte advies aan bod komen. Daarnaast krijgt u gedegen begeleiding en advies van een adviseur die u krijgt toegewezen. Zo heeft u altijd te maken met dezelfde persoon en daarom hoeft u niet zelf een pijnlijk verhaal te blijven herhalen. Het is prettig dat u deze begeleiding krijgt, omdat u hierdoor ook ontzorgt wordt in een tijd waarbij u veel moet onthouden en vaak snel moet kunnen reageren. Tot slot zijner vaak bij echtscheiding ook speciale oplossingen op juridisch gebied mogelijk. Dit is voor een eigen woning van groot belang, omdat het kan bepalen waar u kunt wonen en hoe. Het inschakelen van goede en gespecialiseerde adviseur voor uw huis en uw hypotheek is bij uw scheiding dan ook absoluut onmisbaar.

Maak vrijblijvend een afspraak

Op www.hypadvies.nl staat deze informatie en nog veel meer aanvullende informatie over hypotheekadvies bij scheiding vermeld, waardoor u goed kunt inschatten wat uw mogelijkheden zijn indien u zelf in een scheiding verkeert. Neemt u dan ook vooral eens contact op met Hypadvies en vraag naar de specifieke mogelijkheden voor goed advies bij uw scheiding. U zult hier zeker geen spijt van krijgen.