Website laten maken op Sites To Go

Een mooie website laten maken die past bij jouw bedrijf en jouw smaak? Dat kan bij Sitestogo.nl. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van websites voor jou. Ons handelsmerk is dat wij er, wanneer je met ons in zee gaat, voor zorgen dat je je website zelf kunt onderhouden. Het is dus jouw website en niet die van ons! Een website laten maken is iets wat iedere zelf respecterende ondernemer serieus neemt. Een website laten maken is belangrijk, want een website is de virtuele weergave van je bedrijf en dat moet helemaal perfect zijn. Mensen komen op een website omdat ze naar een bepaalde dienst of een bepaald product op zoek zijn. Dan is het handig wanneer deze website er goed uitziet en de bezoekers op een logische manier van a naar b worden geleid. Een website laten maken bij Sites To Go is heel eenvoudig. Ons systeem is er helemaal op toegespitst dat je zelf aanpassingen kunt doen. Een website bouwen is niet iets wat op een bepaald moment ‘af’ is zoals bij het bouwen van een huis. Een website laten maken of zelf maken is een proces dat doorgaat. Het is belangrijk dat er op de website steeds nieuwe zaken komen te staan zoals nieuwe content, nieuwe links, nieuwe blogs en media. Wanneer je als bedrijf een belangrijke speler wilt zijn en blijven op jouw markt dan moet jouw website niets minder dan perfect zijn en bovendien gevuld met relevante informatie voor je bezoekers. Up-to-date zijn en blijven is zeer belangrijk. Waar Sites To Go voor staat lees je hieronder.

  • Het zelf maken van professionele websites inclusief design.
  • Je hoeft geen ict experts te zijn. Iedereen kan het!
  • Op ieder moment werken aan en in je website.
  • Een huisstijl implementeren
  • informatie en advies van ons team op ieder moment

Website laten maken: toevoegen van opties

Bij een website laten maken denken veel mensen aan grote geldsommen en veel tijd. Veel bedrijven die websites maken voor bedrijven hebben het druk en hebben veel tijd nodig om de websites op te zetten. Het nadeel van deze bedrijven is dat ze tevens niet erg snel bereikbaar zijn. Deze professionals kunnen natuurlijk prachtige dingen doen, maar je bent wel afhankelijk van ze. Dat is iets waar wij bij Sitestogo.nl in verschillen. Wij willen namelijk niet alleen een goede website maken voor jouw bedrijf. Wij willen ook dat je de ze site zelf kunt onderhouden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen website te kunnen bedienen. Een website laten maken is ontzettend leuk wanneer je er daarna ook zelf mee verder kunt. Dat is onze ervaring en deze hebben wij doorgevoerd in onze bedrijfsstrategie. Wij doen dan ook zaken met mensen die zelf graag het heft in eigen hand nemen. Ook al hebben ze niet zo ontzettend veel technische kennis. Onze systeem is daarop juist toegespitst. Bij Sitestogo.nl kun je dus een website laten maken die je vervolgens zelf in je beheer hebt. Op ieder moment dat je wilt kun je opties toevoegen. Je kunt hiervoor tevens op ieder moment contact met ons opzoeken. Wij adviseren je en leggen je waar nodig uit wat je moet doen. Ons systeem is zeer gebruiksvriendelijk! Speciale vaardigheden zijn dus echt niet nodig.

Website laten maken: super eenvoudig!

Het laten bouwen van een goede website hoeft niet ontzettend ingewikkeld te zijn. Dat bewijzen wij bij Sites To Go. Hier hebben wij een systeem ontwikkeld dat volledig is toegespitst op het gebruiksgemak van onze klanten. Je hebt de keuze uit ons basispakket. Dit pakket kun je al voor €550,- euro aanschaffen en naar wens uitbreiden. Je kunt je website zo uitgebreid maken als je wilt. Bij bovengenoemd bedrag zit het abonnementsgeld zelfs al inbegrepen. Het aanpassen van de website zorgt niet voor extra kosten. Dat is een van de zaken die ons zo uniek maakt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je website helemaal naar je eigen stijl in te richten. Een website laten maken is iets heel persoonlijks een daarmee houden wij rekening! Een website laten maken doe je omdat je wilt dat je bedrijf beter vindbaar is of omdat je wilt dat je bedrijf een goed visitekaartje heeft. Een website laten maken kun je ook doen omdat je graag een plek hebt waar je bijvoorbeeld je kunst laat zien. Een website is een stukje op het internet dat speciaal voor jou is gereserveerd. Sommige bedrijven doen het grootste deel van hun zaken op hun website. Wanneer je producten verkoopt op je website, dan spreken we vaak van een webshop. Als je website helemaal is ingericht op de verkoop van bepaalde producten, dan is er altijd sprake van een webshop. De helpdeks van Sites To Go is er voor jou. Wanneer je bezig bent met veranderingen in je bedrijf of een nieuw product wilt aanbieden, dan moet dat meteen ook zichtbaar zijn op je website. Aanpassingen moeten meteen kunnen worden doorgevoerd. Als je vragen hebt over de aanpassingen dan kun je ons op ieder moment bellen. Wij geven je graag advies of leggen je uit wat de te nemen stappen zijn. Niets is onmogelijk en bij ons is het zelfs heel erg simpel! Naast het websites laten maken, kun je bij Sites To Go ook trainingen volgen zoals een marketingtraining, zoekmachinemarketing en een training e-mailmarketing. Op deze manier leer je veel over bedrijfsvoering en zul je je omzet omhoog brengen. De trainingen kunnen individueel of in groepsverband worden genoten. Kijk voor uitgebreidere informatie op onze website.