Wilt u bezwaar maken bij UWV?

“Laten we voorop stellen dat u als particulier liever niet te maken krijgt met het uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen. Dit orgaan is een onderdeel van de overheid dat zich bezighoudt met de geldigheid en verstrekking van diverse verzekeringen die vallen onder bekende afkortingen van wetten zoals de WW, de WIA en de WAO. Voldoet u aan één van deze wetten, kortom: komt u in aanmerking voor een vorm van een uitkering? Maar vindt het instituut van niet? Dan kunt u natuurlijk altijd nog bezwaar maken bij UWV. Hebt u al eens geprobeerd om bezwaar te maken bij UWV maar vindt u dat formulier lastig in te vullen of is het simpelweg afgewezen? Ga dan niet bij de pakken neerzetten. Want wij weten als geen ander dat het een groot log instituut is dat nauwelijks oog heeft voor het menselijke aspect. Dat is in de eerste plaats een schande en in de tweede plaats slecht nieuws voor u. Toegegeven, wij van advocatuur-almere.nl vinden zeker dat er vele sociale vangnetten in het land zijn. Maar om dit in werking te kunnen stellen komt erg veel kennis en papierwerk kijken. Ook het doorgeven van veranderingen duurt erg lang. Wilt u bijvoorbeeld bezwaar maken bij UWV? Dan is het verstandig om de financiële situatie waarin u verkeert eens nader te bekijken. Wat mag u van het instituut aan uitkering verlangen en hoe kunt u dat bewerkstelligen?

We helpen u professioneel bij het bezwaar maken bij UWV

Het antwoord op de laatste vraag uit de vorige alinea luidt onder andere dat u het bezwaar maken bij UWV niet alleen moet doen. Schakel namelijk de hulp in van één van onze advocaten. We zijn namelijk gespecialiseerd in het bezwaar maken bij UWV naast een keur van andere rechten waaronder erfrecht, huurrecht en familierecht. Wilt u graag even met ons bellen en langskomen voor een gratis adviesgesprek? Houdt u er dan wel rekening mee dat het eerste half uur altijd gratis is! Pas daarna brengen we kosten in rekening maar ook die kosten vallen reuze mee. Gaat het enkel om het bezwaar maken bij UWV? Dat is voor ons een koud kunstje, een klus die we vrijwel dagelijks voor particulieren zoals u uitvoeren. En dat betekent dat:

  • U snel de uitkering uitbetaald krijgt waar u volgens de wet gezien uw situatie recht op het. Zo nodig krijgt u het bedrag zelfs met terugwerkende kracht uitbetaald.
  • Ook als u bijvoorbeeld van de WAO naar de WIA gaat of vice versa kan dat op problemen stuiten. Laat ons ook dan bezwaar maken bij UWV.
  • U zult dankzij de gelden die u nu krijgt weer rustig kunnen ademhalen. Neem de tijd om lichamelijk bij te komen als u thuis zit vanwege een ziekte maar ook om mentaal weer te sterken, we denken bijvoorbeeld aan een burn-out of een depressie. Dankzij de ondersteuning kunt u vervolgens weer beginnen met werken of op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Wacht hier niet te lang mee dus schakel onze hulp in

U leest het, bezwaar maken bij UWV kan erg belangrijk zijn en het verbaast ons niets dat vrijwel ieder persoon in zijn leven eens te maken krijgt met het UWV of een andere instelling van de overheid dat verzekeringen of leningen verstrekt zoals DUO. U mag keer op keer op onze hulp rekenen. Vanuit Almere staan we in principe iedereen in het land bij. Dus maak vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. U kunt ons uiteraard mailen en bellen en het is ook zeker mogelijk om ons kantoor eens te bezoeken.”