Wilt u graag de telefonische acquisitie uitbesteden?

Wij moeten voor ons bedrijf heel vaak klanten bellen om te vragen of wij hen nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Ook proberen wij vaak nieuwe klanten te werven via de telefoon. Wij merken dat het heel lastig is om met een eigen belteam te werken. Heel veel mensen vinden het namelijk niet leuk om lange tijd in een callcenter te werken en wij moeten daarom ook heel vaak op zoek naar nieuwe krachten voor ons belteam. Wij hebben daarom gekeken of wij dit niet anders konden aanpakken en toen ben ik gaan kijken of ik onze telefonische acquisitie uitbesteden kon. Als wij dit namelijk zouden kunnen doen, zouden wij daar heel veel profijt van kunnen hebben. Ten eerste hoefden wij dan niet altijd zelf op zoek te gaan naar mensen die voor ons konden gaan bellen, en ten tweede zouden wij dan ook veel minder werk van het bellen zelf hebben. Wij zijn daarom gaan kijken aan wie wij de telefonische acquisitie uitbesteden konden. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij het beste een keer naar de site van saleshelden.nl konden gaan. Deze site werd ons aangeraden door mensen die hun telefonische acquisitie uitbesteden gingen aan de mensen van saleshelden.nl en zij waren heel tevreden over deze diensten. Wij hebben daarom besloten dat wij graag met deze mensen wilden samenwerken omdat wij graag onze telefonische acquisitie uitbesteden wilden aan mensen die een goede reputatie hadden opgebouwd. Wanneer je dan even naar de site van saleshelden.nl gaat, zie je meteen dat dit bedrijf je heel goed van dienst kan zijn. Ik ben daarom blij dat ik deze pagina even goed doorgenomen heb want hier las ik heel veel positieve dingen over de mensen van saleshelden.nl. Ik ben toen contact gaan opnemen met de mensen van deze site om van hen te horen of ik bij hen onze telefonische acquisitie uitbesteden kon. Dat bleek het geval te zijn en ik heb daarom ook meteen de knoop doorgehakt. Ik wilde graag met dit bedrijf werken want ik had een heel goed gevoel over hen. Ik heb daarom meteen een afspraak geregeld zodat wij konden bespreken wat wij graag zouden willen. 

Wij konden hier voordelig de telefonische acquisitie uitbesteden 

Wij hebben contact opgenomen met de mensen van saleshelden.nl en wij hebben te horen gekregen dat zij ons heel goed konden helpen wanneer wij de telefonische acquisitie uitbesteden wilden. Dat was prettig om te horen en wij hebben toen gekeken hoe wij met hen aan de slag konden gaan. Zij hadden aan een half woord genoeg en dat was prettig om te merken. Wij werken nu een tijdje samen met dit bedrijf en wij merken dat de resultaten heel erg goed zijn. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn heel tevreden over de diensten van dit bedrijf en wij raden iedereen aan om ook een keer op de site van dit bedrijf te kijken wanneer: 

  • U op zoek bent naar professionele dienstverlening
  • U graag veel werk uit handen wilt geven 
  • U meer klanten bij uw bedrijf zou willen binnenhalen 

Wij kunnen de mensen van saleshelden.nl van harte aanbevelen. 

Lees meer…