Wilt u graag uw doelen formuleren?

trakstar is een modern, online performance management welke u helpt met het optimaliseren van de prestaties van uw bedrijf via het optimaliseren van de prestaties van uw medewerkers. Volgens trakstar is het hierbij erg van belang om doelen te formuleren. Dit motiveert uw medewerkers en zorgt ervoor dat zij zich volledig kunnen ontplooien en hun prestaties optimaliseren. Als directeur of bedrijfsleider kunt u doelen formuleren voor de prestaties voor het bedrijf of voor uw medewerkers. Met trakstar kunnen medewerkers ook zelf individuele doelen formuleren waardoor zij denken hun prestaties te verbeteren. Continue feedback is in het systeem van trakstar zeer belangrijk en draagt volgens de medewerkers van trakstar, net als het doelen formuleren, bij aan de effectiviteit van de medewerkers. Maar wat is trakstar precies? Hoe kunnen de doelen precies geformuleerd worden? trakstar is het best doordachte en meest intuïtieve online software programma. Het programma helpt u om uw medewerkers te motiveren en zo de prestaties van uw bedrijf te optimaliseren!

Doelen formuleren met trakstar

De medewerkers van trakstar hebben een enquête afgenomen onder diverse werknemers van diverse bedrijven. Zij hebben onderzoek gedaan naar onder andere het formuleren van doelen. Er is gebleken dat het formuleren van doelen erg belangrijk is voor de prestaties van zowel de individuele werknemers als voor de prestaties van het bedrijf zelf. De individuele doelstellingen van de medewerkers moeten zoveel mogelijk bijdragen aan de bedrijfsdoelen. Het is belangrijk om bij het doelen formuleren diverse aspecten in het achterhoofd te houden, zoals bijvoorbeeld project-, communicatie-, marketing-, afdelings- of productiedoelen. Op deze manier zijn voor de medewerker de doelen van de komende periode, of zelfs de komende jaren, geformuleerd. Het systeem van trakstar maakt bij het doelen formuleren gebruik van het SMART systeem. Dit betekent dat de doelen SMART gedefinieerd zijn; specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Dit maakt de doelen concreet voor de medewerkers binnen het bedrijf. 

De voordelen van werken met trakstar

Er zijn vele voordelen aan het werken met trakstar. Op de website van trakstar kunt u vele voordelen en een hele hoop informatie vinden over de modern, online performance management van trakstar. Enkele van de voordelen van het doelen formuleren en werken met trakstar zijn:

  • Engagement en Performance hand in hand! Vele medewerkers vinden het erg fijn om te werken met het systeem van trakstar. Daarom wordt ook wel gezegd: medewerkers engagement en medewerkers performance management gaan hand in hand. Echter, de meeste engagement software tools bieden geen performance tools en de meeste performance management tools bieden geen engagement features. Bij trakstar kunt u doelen formuleren en krijgt u alle tools en functies welke u nodig hebt!
  • Surveys bevorderen betrokkenheid.
  • Je krijgt onze know-how er bij! Dit houdt in dat u alle support ontvangt van de medewerkers van trakstar. Zij kunnen u helpen wanneer u niet goed weet hoe u doelen kunt formuleren met het systeem van trakstar. 
  • Geavanceerde rapportages. Met het systeem van trakstar worden uw beslissingen gebaseerd op feiten. De verzamelde data kan u helpen met het formuleren van realistische doelen.
  • Volledig toegesneden op jouw wensen.
  • Het gaat om een goed gesprek!