Zeg met beelden wat je niet met woorden kunt zeggen via illustratie in Amsterdam

Communicatie geschiedt op vele manieren. De twee takken van communicatie zijn natuurlijk de non-verbale en de verbale communicatie. De laatste van die twee is natuurlijk de meest voor de hand liggend, maar als je goed om je heen kijkt, dan merk je al snel dat de meeste communicatie non-verbaal is. Als je de auto instapt bijvoorbeeld, dan worden alle verkeersregels op non-verbale wijze naar jou gecommuniceerd. Je ziet overal verkeersborden met logo’s, nummers, verschillende vormen en kleuren. Al deze borden informeren jou op non-verbale wijze aan welke regels je je moet houden. Ook als je een gesprek aangaat met de mensen om je heen, dan gaat heel veel van de communicatie op een non-verbale wijze via handgebaren, gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal. Vaak kun je meer informatie halen uit de non-verbale signalen dan de verbale communicatie. Het komt vaak genoeg voor dat iemand een bepaalde uitspraak doet die volledig in strijd is met zijn of haar lichaamstaal. Depressieve mensen kunnen bijvoorbeeld op een geanimeerde manier spreken en grapjes maken, maar tegelijkertijd kun je een bepaalde droefheid in de ogen bespeuren als je goed kijkt. Het is goed om te beseffen dat veel van de communicatie tussen mensen op een non-verbale wijze gebeurt. Dat is ook niet zo gek, want met woorden kun je lang niet alles zeggen. Het is bijvoorbeeld ook heel lastig om jouw persoonlijke gevoelens te vertalen naar woorden. De lezer of toehoorder van die woorden zal altijd op indirecte wijze in contact komen met jouw gevoel en dus is het altijd anders. Daarom doe je er soms goed aan om te kiezen voor illustraties. Via illustraties in Amsterdam kun je via een beeld bepaalde gevoelens overbrengen. Beelden hebben een directere toegang tot het gevoel. Woorden gaan via de rationele weg en zijn daardoor verder verwijderd van het gevoel. Het is dan ook makkelijker om via een illustratie in Amsterdam een boodschap over te brengen. Je kunt een illustratie in Amsterdam bijvoorbeeld gebruiken op een geboortekaartje. Op deze manier kun je de tekst op een leuke en kleurrijke wijze complementeren. Tekst en beeld samen is immers de ideale wijze van communicatie. Hoe het ook zij, als je inderdaad gebruik wilt maken van een illustratie in Amsterdam, dan heb je natuurlijk een professionele illustrator nodig. Deze kun je vinden via de site van melstar.nl.

Zorg voor een mooie illustratie in Amsterdam via melstar.nl

Een illustratie is gemakkelijk te maken. Je kunt zelf met een pen een potlood een paar lijnen trekken en dan heb je al een illustratie in Amsterdam. Een mooie illustratie die echt past bij de boodschap, dat is natuurlijk een heel ander verhaal. Daar is creativiteit en kennis voor nodig en natuurlijk de nodige artistieke vaardigheden. Dat kun je zelf dus niet zo maar even regelen. Daarom doe je er goed aan om eens te kijken op de site van melstar.nl. Via deze site kun je namelijk alvast zien wat er op het gebied van illustratie in Amsterdam zoal mogelijk is. Je kunt in ieder geval voor een illustratie in Amsterdam kiezen voor de volgende doeleinden:

  • Geboortekaartjes
  • Geboorteschilderijtjes
  • Illustraties voor een website
  • Illustraties voor een prentenboek

De mogelijkheden zijn zoals je kunt zien zeer divers. Het is dan ook altijd mogelijk om je eigen wensen te bespreken, zodat je samen met de illustrator tot een perfect beeld komt.

Op zoek naar een illustratie in Amsterdam? Neem contact op via melstar.nl

Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die voor jou de illustraties kan verzorgen, dan kun je contact opnemen met melstar.nl via het emailadres. Dit vind je op de website.