Zoekt u naar Wbso subsidie? Wij helpen u graag even verder

Specialisten in WBSO - 5% No Cure No Pay

Zoekt u naar Wbso subsidie voor uw bedrijf? Houdt u zich als bedrijf bezig met het doen van uitvindingen? Bent u continu uw producten of diensten aan het innoveren? En komt dat neer op heel wat speurwerk in zowel figuurlijke als letterlijke zin? Dan hebt u daar als bedrijf wellicht zelfs een speciale afdeling op gezet of er in ieder geval een aantal medewerkers voor aangenomen? In dergelijke gevallen is de kans groot dat de Wbso subsidie wordt toegekend door het onderdeel van de overheid die hier verantwoordelijk voor is. Maar het aanvragen en indienen van een dergelijke beurs vraagt de nodige voorkennis. Daarom hebben we onze website in het leven geroepen want u vindt er het laatste nieuws met betrekking tot de Wbso. Veranderingen qua regelgeving komen immers regelmatig voor. Wellicht niet maandelijks maar toch zeker jaarlijks. U wilt er te allen tijde van op aan kunnen dat u recht hebt op deze Wbso subsidie omdat u vindt dat u een belangrijke bijdrage levert aan de Nederlandse economie en simpelweg voor het aanzien van dit land. Dat is dan ook een belangrijke reden geweest om deze subsidie in de eerste plaats te starten. Wilt u graag wat meer achtergrond over deze regeling, wilt u hulp bij de aanvraag of hebt u een totaal andere vraag met betrekking tot de wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk? Dan staat wbsoburo.nl voor u klaar!

Een Wbso subsidie aanvraag indienen heeft nog heel wat omhanden

Vanaf nu is er altijd een bureau dat u in kunt schakelen als het tijd is om uw aanvraag in te dienen, te verlengen of om een rapport op te maken. U moet immers aan het RVO, de overheidsinstelling die dergelijke subsidies al dan niet goedkeurt, een rapport tonen waarin duidelijk naar voren komt dat u inderdaad recht hebt op de Wbso subsidie. Wij nemen graag een groot deel van deze hoofdzakelijk bureaucratische zaken van u over. U ziet immers niet te wachten op nog meer papierwerk. Daar worden wij echter wel erg blij van want accountancy zit in ons bloed. En dat betekent dat u tegen een laag percentage van slechts 5 procent met een maximum van 2.500 euro per aanvraag vrijwel al deze zaken aan ons kunt uitbesteden. Gewerkte uren zult u natuurlijk zelf bij moeten houden en daarom sturen we u graag een handig programma toe zodat u dat allemaal digitaal kunt bijhouden. Wat mag u zoal qua dienstverlening van ons verwachten? Een aantal belangrijke aspecten hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • We informeren u over nieuwe wetgeving met betrekking tot deze regelgeving en u ontvangt de huidige brochure,
  • We stellen samen met u de Wbso subsidie aanvraag op en communiceren met de RVO,
  • Pas als een aanvraag door het RVO is goedgekeurd ontvangt u van ons een factuur. Wordt het door wat voor reden dan ok afgekeurd? Dan proberen we het graag opnieuw. Mocht ook dat niet lukken dan hanteren we het “no cure, no pay”-principe. Dus u hoeft dan helemaal niets te betalen. Gelukkig komt dit maar weinig voor.

Wij laten geen enkel bedrijf in de kou staan

Hopelijk gaat het snel lukken om de Wbso subsidie toegewezen te kregen. Want met dat extraatje van de overheid kunt u net dat beetje extra werk verzetten om uw bedrijf en producten te innoveren. Het maakt daarbij niet uit of u nu een beginnend ondernemer bent, een MKB’er of multinational. De Wbso subsidie is namelijk voor iedereen mits u aan de juiste voorwaarden voldoet. Doe daarom vandaag nog de online quickscan op onze site.