Zorg voor een goede indruk door koffiekopjes te bedrukken

Koffiekopjes bedrukken | Barista Hotelware

Als je de straat op gaat zonder gekamde haren en een met een louche outfit, dan zullen de mensen om je heen jou niet als een keurige heer bestempelen. Het doet er op dat moment ook vrij weinig toe of je wel of niet een keurige heer bent. Het uiterlijk bepaalt de indruk en daar ontkom je niet aan. Niemand kan immers zien wat je van binnen in je ziel met je meedraagt. Dit is een universeel feit en je ziet het ook in heel veel domeinen terugkeren. Denk bijvoorbeeld aan de auto waar je in rijdt. Als dit een gloednieuwe Mercedes SLK is, dan krijg je meteen een bepaalde status toebedeeld. Het doet er dan niet toe of het je eigen auto is of niet. In de horeca is dit ook heel prominent aan de orde. Het is niet voor niets dat koks zoveel aandacht besteden aan de opmaak van het bord. De presentatie is enorm belangrijk en bepaalt voor een groot deel het oordeel van de gasten. Dit oordeel wordt dus geveld voordat er ook maar iets is geproefd. Als de presentatie niet goed is, dan moet de smaak wel ontzettend goed zijn. Maar het is beter om de veilige weg te kiezen en ervoor te zorgen dat de presentatie in orde is. Ook met de koffiekopjes en glazen kun je aandacht besteden de presentatie. Je kunt koffiekopjes bedrukken met een logo van het restaurant en ook wijnglazen en andere glazen kun je natuurlijk bedrukken. Door koffiekopjes te bedrukken weet je immers zeker dat de gasten een professionele indruk krijgen van het restaurant. Als jij als gastheer zelf ook in het restaurant aanwezig bent, dan hebben de gasten juist door zulke kleine dingen meteen een beetje meer respect voor je. Je bent immers iemand die de zaken serieus neemt en iemand die aandacht besteedt aan zowel de grote dingen als de kleinere dingen. Het is altijd mooi als het servies bestaat uit uniforme onderdelen. Zelfs zonder logo is dat al een groot pluspunt, want als er allemaal verschillende kopjes en schoteltjes op tafel staan, dan is het net alsof je inkopen hebt gedaan op de rommelmarkt. Maar als je ook nog eens koffiekopjes gaat bedrukken, dan maak je natuurlijk helemaal indruk. Het is niet zozeer een indruk waar men nog lang over na zal praten. Het is meer een subtiele indruk die via de onbewuste route een weg vind in het bewustzijn van de mensen. In die zin is koffiekopjes bedrukken een slimme manier om de totale positieve ervaring van klanten te beïnvloeden.

Koffiekopjes bedrukken doe je via barista-hotelware.com

Mocht je nog een set aan mooie bedrukte koffiekopjes hebben, dan kun je dat regelen via barista-hotelware.com. Via deze site kun je zelf een bepaald soort koffiekop selecteren en deze kun je dan ook laten bedrukken. Als je een restaurant hebt, dan heb je uiteraard een hele partij nodig, dus via de website kun je ook gelijk meerdere koffiekopjes bedrukken. Wat betreft het logo, dat is uiteraard aan jezelf. Je hebt voldoende vrijheid om te bepalen wat er precies op de koffiekopjes bedrukt gaat worden.

Waarom barista-hotelware.com?

Als je koffiekopjes gaat bedrukken via barista-hotelware.com, dan profiteer je in ieder geval van de onderstaande voordelen:

  • Offerte binnen 24 uur
  • Gratis drukproef
  • Ruim assortiment

Het is altijd verstandig om gebruik te maken van de gratis drukproef voordat je op grote schaal koffiekopjes laat bedrukken. Via de proef weet je immers zeker dat het resultaat is zoals je wenst en kom je later niet voor verassingen te staan. Lees meer…