Act

Op tendenz.nl kunt u goedkoop aan act komen. Weet u niet wat dit is? Lees dan gauw eventjes verder. Dan wordt het u al snel duidelijk of act in combinatie met crm iets voor u en uw bedrijf is. Uiteraard zijn dit termen uit de it en is het niet voor iedereen meteen duidelijk wat deze afkortingen nu precies inhouden. Act is echter geen afkorting maar een bedrijfsnaam voor software waarmee men crm kan uitoefenen. Act komt er in alle soorten en maten en op onze site kunt u voor een mooie prijs aan deze act software komen. Hebt u dit dus nodig, dan kunt u het beste bij ons uw slag slaan. U wilt immers geen dief van uw eigen portemonnee zijn en daarom is het logisch en vanzelfsprekend om voor een laag bedrag aan act te komen. Act is de marktleider op het gebied van crm en wordt door meer dan 3 miljoen mensen gebruikt om meer te halen uit hun marketingstrategieën en verkoopinspanningen. Het is dus voornamelijk voor de handel een belangrijk stuk gereedschap. Met de software van act kan men de customer relationship management beheren. Dit is dan ook de betekenis van de afkorting crm. Wat houdt dit precies in? In het kort betekent het dat u nu over de juiste tools beschikt om:

 • relatiebeheer te beheersen
 • e-marketing te beheersen
 • en verkoopondersteuning te beheersen

Dat is dan ook de reden dat act zo populair is: het is multifunctioneel en eenvoudig in gebruik te nemen. U hebt hier maar weinig voorkennis voor nodig ende software is in een middag uit te leggen zodat iedere medewerker binnen uw bedrijf hiermee uit de voeten kan. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u ook overstappen op de software van act? Wacht dan niet langer want er zijn vele kapers op de kust en dankzij act hebt u zeker een voorsprong op uw concurrenten.

Beheer uw klantenrelaties met behulp van act

We hebben diverse pakketten voor u in de aanbieding. Als u op de site kijkt zult u zien dat u uit drie verschillende versies kunt kiezen. De een is uiteraard wat duurder dan de ander maar u krijgt dan wel meer waar voor uw geld: u hebt dan simpelweg meer opties die u kunt beoefenen met de act. Het is dus maar net hoeveel u van uw software verlangt. De een heeft nu eenmaal niet alle functies nodig en dan hebt u voldoende aan een act hosted pakket en dan betaalt u slechts 20 euro per maand. Wilt u een luxere versie? Kiest u dan voor de act pro. Dan betaalt u 209 euro per gebruiker. En dan is er nog de act premium. Dit is de duurste variant en dan betaalt u 359 euro per gebruiker maar dan beschikt u ook echt over alle functies. Wat deze functies zijn? Voor u hebben we ze eventjes op een rijtje gezet.

 • Contact beheer, Groeperingen en Bedrijven.
 • Kalender- en activiteitenmanagement.
 • Naadloze integratie met Office, Google, Facebook en LinkedIn.
 • Verkoopkansenmanagement, pipeline.
 • Ingebouwde e-marketingservices.
 • Dashboards en rapportages.
 • Back-up met e-mail notificaties.
 • Beveiliging op team- en op veldniveau.
 • Groepsplanning.
 • Team Dashboards.
 • Rapportages met teamoverzichten.
 • Geschikt voor installaties op Windows, Web en Hosted.
 • Geavanceerde administratie en uitrolopties.
 • Geschikt voor meer dan 10 gebruikers.

In een schema op de website staat aangegeven over welke functies u kunt beschikken als u kiest voor de pro versie of de hosted versie. Uiteraard kunt u met de premium versie overal gebruik van maken. Het enige dat u nodig hebt om van act gebruik te gaan maken is een pc of laptop met een internetverbinding en een smartphone of een tablet zodat u gebruik kunt maken van de bijgeleverde app.

Bestel vandaag nog en ontvang de software spoedig aan huis

Bij ons kunt u dus snel en eenvoudig aan act komen. Wij werken samen met de producent en doen er alles aan om u snel te kunnen voorzien van dit uitstekende materiaal zodat u uw zaken spoedig op orde kunt stellen. Het is immers van groot belang dat u zicht krijgt op uw klanten en op de marktwerking in uw sector. Door hier vroegtijdig op in te spelen slaat u twee vliegen in een klap: u maakt winst en de klant profiteert van uw hoogstaande producten. Dat moet u toch aanspreken lijkt ons. Wilt u graag meer weten over act en komt u er op de website niet helemaal uit? Of weet u niet zo goed welk type u moet aanschaffen voor u en uw collega’s? Of wellicht wilt u hulp bij het bestellen. Hoe u het ook wendt of keert, het heeft geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten dus wees proactief en neem contact met ons op. Wij hebben een klantenservice die voor u klaar staat en u graag te woord wilt staan. Daarom vindt u ook een uitgebreide uitleg op onze contactpagina hoe u het beste met ons in contact kunt komen.  Bellen, mailen of via de sociale media, het kan bij ons allemaal. Het heeft trouwens erg veel nut om ons te volgen via bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook want zo bent u steevast de eerste die op de hoogte is van nieuwtjes, kortingen en nieuwe producten. Als u ons liked op facebook dan maakt u zelfs de kans op gratis upgrades die we eens in de zoveel tijd verloten. Langskomen op kantoor kan ook: we zitten in Hoogvliet en in Tynaarlo, kom langs!