Afvalcontainers huren

Als jij steeds te maken hebt met een volle container, dan kan het verstandig zijn om eens na te gaan denken over de mogelijkheid van afvalcontainers huren! Veel bedrijven beginnen klein en in die beginfase wordt er vaak gewoon gebruik gemaakt van de containers die de gemeente aanlevert. En waarom ook niet? Zolang dit nog werkt is dit natuurlijk helemaal prima! Maar op een gegeven moment, als je bedrijf begint te groeien, dan zul je merken dat je ook steeds meer afval produceert. De standaard container wordt dan waarschijnlijk te klein en logisch ook, hij is immers in principe ook bedoeld voor gezinnen. Als je merkt dat jouw bedrijfsafval groter wordt, dan is het tijd om over te stappen op afvalcontainers huren. Dit heeft verschillende voordelen voor jouw onderneming. In de eerste plaats natuurlijk dat je vanaf dat moment ruimte hebt voor veel meer afval. Je zit dan niet meer met het probleem dat je afvalzakken op moet stapelen naast de container. Dat laatste is ook ontzettend onhandig, het kan flink gaan stinken en het ziet er bovendien ook nog eens niet erg netjes uit. Afvalcontainers huren biedt hiervoor dus in ieder geval al een oplossing.

Verschillende afvalcontainers huren

Pluspunt van afvalcontainers huren is ook dat je vaak zelf afspraken kunt maken hoe vaak deze geleegd wordt. Doordat je dit zelf kunt bepalen, kun je dus een frequentie van legen kiezen die past bij de hoeveelheid bedrijfsafval die jij hebt. Een ander voordeel is dat je ook zelf kunt bepalen welke maat je huurt. Er zijn relatief kleine containers te huur, bijvoorbeeld van 240 liter, maar je kunt ook kiezen voor een heel grote variant van maar liefst 5000 liter. Zo kun je dus een formaat kiezen dat aansluit bij jullie behoefte. Daarnaast is het zo dat je ook verschillende afvalcontainers huren kunt in de zin van afvalscheiding. Proberen jullie binnen het bedrijf zo duurzaam mogelijk te werken, dan hoort het scheiden van afvalstromen daar natuurlijk bij. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een aparte container huurt voor papier, voor plastic, voor GFT en voor restafval. Ook hier geldt weer, het is maar net wat voor jouw onderneming van pas komt. Wat wel belangrijk is om in het oog te houden, is dat er diverse tarieven gelden voor diverse afvalstromen. Een papiercontainer is daardoor vaak voordeliger dan een exemplaar voor restafval. Ook vanuit financieel oogpunt kan het dus raadzaam zijn om te kiezen voor diverse afvalcontainers huren, zodat de afvalstromen gescheiden kunnen worden.

Voordelig en duidelijk

Ben jij geïnteresseerd in afvalcontainers huren, dan kun je bij diverse bedrijven hiervoor terecht. Allemaal hebben ze weer hun eigen modellen te huur en hanteren ze hiervoor diverse tarieven. Let daarbij wel op dat sommigen heel voordelig lijken te zijn, maar dat ze door diverse addertjes onder het gras uiteindelijk toch juist een van de duurste blijken te zijn. Wil jij er zeker van zijn dat jij niet te maken krijgt met addertjes onder het gras, kies dan voor afvalcontainers huren via Bedrijfsafval.nl. Zij bieden altijd duidelijkheid wat betreft:

  • prijs
  • plaatsen
  • ophalen

Je weet bij hen dus altijd waar je aan toe bent en de tarieven die zij vermelden op hun site zijn dan ook gewoon duidelijk. Geen vervelende kleine lettertjes of addertjes onder het gras, maar gewoon duidelijkheid! Prettig aan dit bedrijf is ook dat jij zelf met hen de frequentie van ophalen kunt regelen en dat je desgewenst ook een extra lediging aan kunt vragen. Zo hoef jij dus nooit meer met een volle container te zitten! Afvalcontainers huren doe je dan ook het best via Bedrijfsafval.nl! Lees meer…