Dubbel glas

Heb jij al dubbel glas in jouw woning? Zo niet, dan is het de hoogste tijd om daar mee aan de slag te gaan! Er zijn verschillende redenen waarom je dit zou moeten doen:

  • het is beter voor het milieu
  • het zorgt voor meer comfort
  • je bespaart geld

We weten allemaal dat we minder fossiele brandstoffen zouden moeten gebruiken en dat onze huizen van het gas af zouden moeten worden gehaald. Maar de theorie is vaak iets eenvoudiger dan de praktijk, want hoe pak je dit dan aan? Je kunt bijvoorbeeld wel gebruik maken van elektrische warmtebronnen, maar dit wordt al snel erg duur. Om te voorkomen dat dit in de papieren gaat lopen, is het goed om isolerende maatregelen te treffen, zoals het plaatsen van dubbel glas. Dit houdt namelijk in de winter de kou buiten, waardoor je minder hard zult hoeven te stoken. Ook als je nog niet van het gas af gaat, is dat natuurlijk fijn, want dan gaat jouw gasverbruik in ieder geval een aardig stuk naar beneden. Wel zo fijn voor de mensen in Groningen, alle beetjes vermindering in gaswinning helpen, en ook fijn voor het milieu! Want ook daarvoor geldt: alle kleine beetjes helpen mee om het totale verbruik van fossiele brandstoffen naar beneden te krijgen. Alleen daarom al is dubbel glas plaatsen dus een goed idee!

Dubbel glas geeft comfort

Maar niet alleen het milieu is een goede reden om te kiezen voor dubbel glas, het is ook zo dat je hiermee het comfort in huis verhoogt. Heb jij allemaal enkele ruiten, dan zul je vaak ervaren dat je veel last hebt van tocht. De ramen vormen dan grote koude oppervlakten, die ervoor zorgen dat er door je woning trek ontstaat. Dat is natuurlijk erg onaangenaam en het zal bij jou de neiging oproepen om de thermostaat nog maar wat omhoog te draaien. Heb je echter dubbel glas, dan ervaar je deze trek helemaal niet meer en dat geeft echt veel meer comfort. Hierdoor zit je veel prettiger in huis en hoef je dus ook niet extra hard te stoken om het warm te krijgen. Ook daardoor verbruik je dus minder en dat is dan weer goed voor je portemonnee. Kijk namelijk maar eens goed naar je energierekening en je zult zien dat een heel groot deel daarvan bestaat uit gaskosten. Door dubbel glas te plaatsen, breng jij je verbruik omlaag en daarmee dus ook je rekening en dat zul je zeker merken in je portemonnee!

Online bestellen

Als je denkt aan het kopen van dubbel glas, dan denk je waarschijnlijk niet meteen eraan om dit online te gaan bestellen. Maar dit is wel heel goed mogelijk, helemaal als je kiest voor Glaswebwinkel! Bij hen kun je terecht voor heel veel verschillende soorten artikelen op dit gebied, naast dubbel glas vind je bij hen bijvoorbeeld ook de geharde variant, die zeer geschikt is voor gebruik in de badkamer. Of wat dacht je van gelaagde ruiten, om inbraken te voorkomen? Wat je ook zoekt op dit gebied, bij hen zul je het zeker kunnen vinden! Als jij de ruiten in jouw woning wilt vervangen of je bent voor je bedrijf op zoek naar glasproducten, dan moet je dus absoluut eens een kijkje in hun webshop nemen. Weet je niet zeker waar jij het best voor kunt kiezen, neem dan gerust eens contact met hen op, zij adviseren jou graag! Of je nu dus op zoek bent naar dubbel glas of een andere variant, bij Glaswebwinkel.nl ben je altijd aan het juiste adres!