Bestel een zonnescherm en geniet optimaal van je tuin

Nederland is qua temperatuur een grillig land. Een stabiele zomer met constante temperaturen hoef je in Nederland dan ook echt niet te verwachten. Als je op vakantie gaat naar het zuiden, dan heb je in zomer altijd te maken met hoge temperaturen. Als je twee weken lang op vakantie gaat, dan kun je er donder op zeggen dat je in juli twee weken lang temperaturen boven de 30 graden zult ervaren. Die zelfde twee weken in Nederland zal je heel anders ervaren. In Nederland kan het in juli namelijk zowel 30 graden zijn als 15 graden. Sterker nog, het kan op donderdag 30 graden zijn en op vrijdag kan de temperatuur zo maar opeens dalen naar 20 graden. Er is geen pijl op te trekken en je kunt dan ook niet echt een zomerse vakantie plannen in Nederland. Als je in Nederland twee weken op vakantie gaat, dan kan het twee weken lang droog en warm zijn, maar het kan ook koud, guur en nat zijn. Die wisselvalligheid en grilligheid maakt het soms ook lastig om van je eigen tuin te genieten. Het ene moment is het immers te koud om in de tuin te zitten en het andere moment is het weer veel te heet in de blakende zon. Dit probleem is echter gemakkelijk op te lossen met een zonnescherm. Mocht de zon volop schijnen en zit je te zweten in je eigen tuin, dan kun je een zonnescherm gebruiken om schaduw te creëren. Op die manier is het opeens weer comfortabel in je eigen tuin en kun je er prima vertoeven. Verdwijnt de zon echter achter grote grijze wolken, dan heb je geen schaduw nodig. Als je bijvoorbeeld een knikarm zonnescherm hebt, dan kun je deze gemakkelijk weer inrollen. Een dergelijk zonnescherm is dus perfect voor een variabel klimaat. Je kunt het zonnescherm immers inzetten op het moment dat de zon schijnt, maar als de zon in de lente nog lekker comfortabel is, dan hoef je uiteraard geen gebruik te maken van het zonnescherm. Daarom is een knikarm zonnescherm juist zo handig. Een parasol moet je eerst uit de garage halen en het kost vaak nogal wat moeite om deze op te zetten. Als de zon even achter de wolken verdwijnt, dan moet je parasol weer inklappen. Maar dan neemt de parasol natuurlijk nog wel steeds ruimte in op het terras. Daarnaast is het ook lastig om de stoelen en tafels rondom de parasol te positioneren. Hierdoor is het lastig om echt voldoende schaduw te creëren. Een knikarm zonnescherm is wat dat betreft veel praktischer.

Een goed zonnescherm vind je via SunGo

Mocht je op zoek zijn naar een zonnescherm van goede kwaliteit, dan ben je bij SunGo aan het juiste adres. Hier kun je namelijk terecht voor alles wat met zonweringen te maken heeft. Je kunt er namelijk allerlei verschillende artikelen vinden waarmee je de zon kunt weren. Hierbij kun je denken aan:

  • Screens
  • Markiezen
  • Uitvalschermen
  • Buitenjaloezieën

Welke optie het beste is hangt natuurlijk ook af van je tuin. Als je geen ruimte hebt voor een grote parasol, dan is een uitvalscherm misschien een beter idee. Wil je de zon vooral uit je huis houden en gaat het dus niet zozeer om je terras, dan zijn markiezen of screens een prima optie.

Ontdek snel de juiste keuze voor jou

Via de site kun je snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Je weet dan gelijk waar je financieel aan toe bent. Tevens kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de SunGo als je bijvoorbeeld vragen hebt over het één of ander.