Zorg voor een fris jeugdig uiterlijk met behulp van fillers

Fillers voor een rimpelbehandeling - Amstelzijde Kliniek

Als een oppervlak oneffen is, dan kun je daar wat aan doen. De meest voor de hand liggende oplossing is het oppervlak weer glad maken. Dat betekent dat je groeven en deuken moet opvullen. Nu is dat met muren en andere oppervlakken natuurlijk niet zo moeilijk. Maar de menselijke huid heeft ook te maken met groeven en dergelijke. De jonge huid is vaak nog erg strak, maar naarmate je ouder wordt, dan begint de huid steeds meer te hangen. Dit leidt tot kleine rimpeltjes en op latere leeftijd worden deze rimpels alsmaar groter. Het contrast wordt het beste zichtbaar als je een persoon van 18 naast iemand zet van 88. Degene van 88 had ooit ook een mooie zachte en strakke huid, maar ouderdom gooit bij iedereen op den duur roet in het eten. Dat betekent echter niet dat je je daar zonder meer bij neer moet leggen. Ook een gezicht kan opnieuw opgevuld worden. Dat betekent dat rimpels dus niet zo maar geaccepteerd hoeven te worden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van fillers. Een filler is een soort gel waarmee je de huid als het ware opvult en strak trekt. In het Nederlands zou je het vullers noemen, dus het moge duidelijk zijn dat fillers inderdaad iets opvullen. Rimpels ontstaan vooral rondom de gebieden die je veel beweegt. Je gezicht is natuurlijk geen stilstaand masker. Als je lacht, dan ontstaan er lachrimpels en rondom de ogen krijg je te maken met kraaienpootjes. Hard nadenken of boos kijken zorgt voor de bekende fronsrimpels in de voorhoofd. Als je jong bent, dan verdwijnen deze rimpels weer als je stopt met lachen of nadenken. Als je ouder wordt, dan blijven de rimpels zichtbaar en naarmate de tijd vordert, worden deze rimpels alsmaar dieper. Via fillers kun je daar dus iets aan doen. Het is een vrij eenvoudige manier om je gezicht weer een fris en jeugdig uiterlijk te geven. Het is dus ook niet nodig om drastische maatregelen te nemen. Met fillers kun je voor een zachte prijs immers heel gemakkelijk van je rimpels af komen. Daarnaast wordt je huid niet helemaal strak getrokken als je kiest voor fillers. Met plastische chirurgie krijg je immers als snel een onnatuurlijk gezicht. Als je kiest voor plastische chirurgie dan ga je vaak van het ene uiterste naar het andere. Met fillers blijf je echter mooi in het midden.

Kom naar Amstelzijde Kliniek voor een behandeling met fillers

Mocht je huid wel een beetje verjonging kunnen gebruiken, dan kun je terecht bij Amstelzijde Kliniek. Hier kun je terecht voor fillers, maar je kunt ook aan afspraak maken voor Botox behandelingen of laser behandelingen. Zoals je ziet heb je dus voldoende mogelijkheden om iets aan je verschijning te doen zonder een chirurgische ingreep. Mocht je meer willen weten, dan kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website van amstelzijdekliniek.nl. Daar vind je bijvoorbeeld een volledig pagina met informatie over fillers. Je kunt bijvoorbeeld lezen voor welke gebieden je fillers kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan:

  • Gebied rondom de mond (lachrimpels)
  • Gebied rond de ogen (kraaienpootjes)
  • Gebied rond de neus
  • De bovenlip

Neem contact op met Amstelzijde Kliniek voor een afspraak

Mocht je meer willen weten, dan kun je uiteraard een afspraak maken. Tijdens het intake gesprek kun je natuurlijk al je vragen stellen. Vervolgens kun je een datum prikken voor de behandeling. Het intake gesprek is natuurlijk vrijblijvend, dus je kunt na het gesprek ook beslissen om het toch niet te doen. Lees meer..