Bureaus kopen? Kijk dan eens online

Bureaus gebruikt | Grootste assortiment van NL

Het feit dat bureaus ergonomisch moeten zijn is al vele decennia een begrip. In het verleden was slecht meubilair een bron van fysiek leed onder de arbeider die vele dagen lang achter een tafel zat. Zeker door de digitalisering is dit vakgebied toegenomen en daardoor ook de productie van goed ontworpen bureaus die aan alle moderne eisen voldoen. Omdat wij ook dergelijke bureaus in ons assortiment hebben opgenomen hebt u op albeka.nl nog heel wat uit te zoeken. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat uw personeel al een tijdje klaagt? Of wilt u simpelweg uw kantoor renoveren? Gaat u voor het eerst een kantoorpand openen en bent u bezorgd dat uw budget te klein is? Dan is er nog geen man overboord want er is bij Albeka binnen ieders budget wel iets moois en duurzaam te vinden. Duurzaam zakendoen in de zin dat u tweedehandse bureaus koopt is een mooi gegeven waar we in deze moderne tijden niet vaak genoeg de nadruk op kunnen leggen. U wilt een product waar u op kunt bouwen, waar uw personeel comfortabel mee kan werken zonder risico op letsel en dat ook voor het oog genoeg biedt. Dan moet u toch echt even online gaan en rondsnuffelen in onze webwinkel. Het kan bijvoorbeeld geen kwaad om de site te bookmarken want we updaten ons assortiment regelmatig. Of u nu genoegen neemt met bureaus die al eerder zijn gebruikt of voor een topmerk kiest, wij zijn van alle markten thuis.

We bieden u een keur aan bureaus aan

Weet u al precies welke bureaus u nodig hebt? Gaat het om een callcenter of een schoolklas of iets daar tussenin? Wilt u dat mensen gegroepeerd kunnen werken of zoekt u losse elementen? Dankzij de handige indelingen bij het zoeken naar uw bureaus via onze site zult u uw zoekgebied dan ook snel kunnen verkleinen. Geef bijvoorbeeld via één of meer van de volgende categorieën aan waar u naar op zoek bent:

  • Categorie,
  • Type bureau,
  • De status van het product,
  • Voorraad,
  • Breedte en/of diepte,
  • Bladvorm,
  • Of zoek op kleur, merk en ga zo maar door.

Ook losse bladen en andere accessoires die de bureaus complementeren zult u in ons online assortiment snel aantreffen. Uiteraard is uw inrichting dan nog niet compleet. Gelukkig zijn wij een totaalleverancier en daarmee doelen we niet alleen maar op de bureaus maar ook op alle andere meubelen die tezamen het kantoor opmaken. Zoek dan ook niet verder naar bureaustoelen, archiefkasten, wanden en stellingen maar sla uw slag bij Albeka. We geven u trouwens graag interieuradvies dus klim vooral even in de pen als u nog twijfelt. Meer dan 1450 soorten en de garantie dat alle bestellingen boven de 150 euro gratis worden verzonden!

Het afronden van de bestelling is natuurlijk een eitje

Want het enige dat u dan hoeft te doen is op bevestigen klikken en eventueel betalen. Dat kan zowel via de geijkte wegen waarbij u kunt denken aan PayPal, iDEAL of credit card. Maar bedrijven kunnen natuurlijk ook op factuur bestellen. Dat is wel zo prettig bij grote bestellingen. Hebt u ten slotte nog verdere vragen over onze producten, werkwijze, voorwaarden of een andere opmerking? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en stuur een e-mail of bel tijdens kantooruren met onze klantenservice. Wist u trouwens dat u op al onze producten, zowel nieuw als gebruikt, 2 jaar oftewel 24 maanden garantie krijgt? Dus als er een defect is en het is duidelijk dat dit niet door een personeelslid is veroorzaakt dan sturen we graag nieuwe bureaus toe.