Een extra slim fit overhemd voor een professionele uitstraling

Als young professional wil je goed voor de dag komen, zeker op je werk wil je serieus genomen worden. Een van de dingen die helpt om serieus genomen te worden, is het dragen van goed passende kleding. Voor mannen is het belangrijk dat bijvoorbeeld een overhemd goed zit. Waar in de jaren negentig het hip was om de overhemden heel ruim te dragen, is de huidige mode een extra slim fit overhemd. Een extra slim fit overhemd zit goed bij de schouders, maar is strakker bij de taille, waardoor je een nauwsluitend overhemd krijgt. In een extra slim fit overhemd komt jouw mannelijke torso goed naar voren. Ga je regelmatig naar de sportschool en ben je daar trots op? Een extra slim fit overhemd laat ook de mensen buiten de sportschool zien dat jij een getraind torso hebt. Maar ook als je niet regelmatig naar de sportschool gaat, is een extra slim fit overhemd iets voor jou. Omdat deze overhemden nu in de mode zijn, kom je bij de tijd en hip over als je een extra slim fit overhemd draagt. Zeker als jouw baan van jou verlangt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, kan je door het dragen van een extra slim fit overhemd onbewust bij mensen de indruk wekken dat jij dé man bent voor deze job met een overhemd die de laatste mode volgt. Als je graag professioneel over wilt komen, kan je bij Mooi Overhemd online overhemden bestellen. Op hun website https://www.mooi-overhemd.nl/ vind je hun uitgebreide collectie. Het bestellen van een overhemd bij Mooi Overhemd, biedt de volgende voordelen:

  • Grote voorraad
  • Snelle service
  • Perfecte kwaliteit
  • Extra mouwlengte mogelijk
  • Vertrouwde pasvorm van het merk Venti
  • Korting op meerdere overhemden
  • Strijkvrij

Mooi Overhemd heeft vele trouwe klanten, onder andere omdat het extra slim fit overhemd van zo’n goede kwaliteit is. Goede pasvorm, weinig tot geen slijtage en de kleur blijft behouden na iedere wasbeurt. Wat ook fijn is aan de overhemden, is dat ze strijkvrij zijn. Dit betekent dat een extra slim fit overhemd niet of nauwelijks gestreken hoeft te worden na het wassen.

Goed voor de dag met een extra slim fit overhemd

Jeffrey (29) bestelde een overhemd bij Mooi Overhemd, omdat hij net een nieuwe baan had gekregen en hij graag representatief voor de dag wilde komen. “Voorheen werkte ik voor een klein kantoor waar we over het algemeen informeel gekleed waren. Maar met mijn nieuwe baan wordt van mij verwacht dat ik formeel gekleed ben. Hierdoor moest ik wel mijn garderobe wat aanpassen. Uiteraard had ik wel wat overhemden, maar sommige waren al aardig versleten. Via een zoekopdracht kwam ik online terecht bij Mooi Overhemd. Al vrij snel zag ik een mooi wit getailleerd overhemd, wat tevens hun bestseller is. Precies wat ik zocht! Online kleding kopen is altijd een beetje spannend, want je weet nooit of het goed zit of niet. Binnen vier werkdagen had ik het overhemd in huis. Op de verpakking zag ik staan dat het overhemd strijkvrij is, wat ik erg fijn vind. De pasvorm was perfect! Het overhemd sluit mooi aan en ziet er goed uit. Als ik dit overhemd draag voel ik mij altijd zelfverzekerd en ik kom er professioneel mee voor de dag.”

Goede service van Mooi Overhemd

Mooi Overhemd staat bekend om het extra slim fit overhemd, maar ook om haar goede service. Bij vragen kan je altijd mailen en je krijgt snel antwoord. Ook als je niet tevreden bent over jouw bestelling kan je dit altijd retourneren (mitst het prijskaartje er nog aan zit).