Een heerlijk dagje naar pony park Slagharen

Vorig jaar heeft onze jongste dochter een tijd in het ziekenhuis gelegen nadat zij was aangereden door een vrachtwagen. Wonder boven wonder kwam zij hier zonder blijvend letsel mee weg en had zij alleen een paar complexe botbreuken. Voor ons was dit natuurlijk een uitermate lastige periode; we moesten iedere dag naar het ziekenhuis en we hebben heel erg lang in spanning gezeten over de vraag of het allemaal wel weer goed zou komen. Dit was gelukkig het geval en daarom hebben wij besloten om met het hele gezin, wanneer zij weer thuis zou komen, een dagje naar Slagharen te gaan. Het is namelijk zo dat onze dochter heel erg veel van cowboys en indianen houdt en daarom wilden we haar graag verrassen met een dagje wildwesten in Slagharen. Omdat wij door alle omstandigheden niet heel veel geld hebben gingen wij al vroegtijdig op zoek naar tickets via het internet zodat we op een betaalbare manier naar Slagharen konden gaan. Dit is ons heel erg goed gelukt en zo gebeurde het dat wij een kleine week geleden in de auto richting Slagharen zaten. Ik loop echter al een beetje op de zaken vooruit want het is misschien eerst nog wel even leuk om de reactie van onze kinderen te vertellen toen wij hen vertelden dat wij hen mee zouden nemen naar Slagharen. Zij waren werkelijk door het dolle heen en liepen door het huis roepen dat ze vandaag nog naar Slagharen wilden gaan. Dat maakt je als ouders wel heel erg gelukkig, zeker wanneer je de moeilijke periode die achter ons lag, in ogenschouw neemt. Helaas voor onze kroost duurde het nog wel een paar nachtjes voordat wij naar Slagharen zouden gaan en, geloof mij, dat is dan een heel lange periode voor zulke jonge kinderen. Na een tijd lang in spanning te hebben gezeten was het dan eindelijk zo ver; we konden onze spullen pakken om het avontuur tegemoet te gaan. In de onderstaande alinea’s zal ik u vertellen hoe het ons daar in dat prachtige park is vergaan. Ik kan u nu alvast verklappen dat wij de tijd van ons leven hebben gehad.

Slagharen is een waar kinderparadijs!

Wij hadden besloten om die dag al vroeg te vertrekken zodat we er zeker van konden zijn dat we niet gehinderd werden door het overige verkeer. Voor onze kinderen was het nog steeds veel te laat want zij stonden ’s morgens om half vijf al klaar om naar Slagharen te gaan. Wij hebben hen moeten beloven dat wij niet zonder hen zouden vertrekken waardoor zij weer bereid waren om te gaan slapen. Omdat we al vroeg in Slagharen aankwamen was het nog behoorlijk rustig in het park. Dat was iets wat wij als ouders heel erg prettig vonden want wij zijn niet echt van die ochtendmensen die ’s ochtends al vroeg in de meest wilde attracties te vinden zijn. Onze kinderen waren dolenthousiast en zij verwonderden zich over al het moois dat daar in het park te zien was. Zij hadden namelijk al vaak over Slagharen gehoord maar tot noch toe was het ons nog nooit gelukt om er ook daadwerkelijk heen te gaan. Waar zij het liefst naar toe wilden gaan was de wild western show. Dit is een show waar cowboys en indianen een spannend avontuur beleven en wat in een prachtig decor wordt nagespeeld. Het is werkelijk prachtig om te zien wat er allemaal uit de kast gehaald wordt om een realistische scene neer te zetten. Ik kan u wel vertellen dat niet alleen ik maar ook onze kinderen met volle teugen genoten van dat prachtige schouwspel dat zich voor onze neuzen ontvouwde. In de volgende alinea zal ik nog het een en ander vertellen over deze heerlijke dag die wij in het park hebben gehad. Mocht u zelf ook nog iets leuks willen gaan doen met kinderen of familieleden dan kan ik u dit park van harte aanbevelen.

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Inmiddels hebben wij ons avontuur in Slagharen alweer achter de rug maar ik kan u verzekeren dat wij nog bijna iedere dag wel weer even refereren aan het geluk dat ons daar die dag ten deel is gevallen. Onze kinderen hebben prachtige strohoeden gekocht en spelen nu bijna iedere dag scenes na die zij in Slagharen hebben gezien. Slagharen is werkelijk een belevenis en wij zijn dan ook zeer zeker van plan om nogmaals naar Slagharen terug te keren. Ik hoorde dat je in Slagharen ook tipi’s kunt huren om daar bijvoorbeeld een weekend in door te brengen. Dat is het leuke van Slagharen; je kunt er echt heel veel kanten op. Wij kunnen dan ook terugkijken op een prachtige dag en wij hebben genoten van al het moois dat wij daar hebben kunnen beleven. Ook onze dochter, die vorig jaar zo ontzettend geleden heeft, heeft een onvergetelijke dag gehad. Dat je hier als ouders heel erg gelukkig van wordt hoeft waarschijnlijk geen uitleg. Als ik nu dus alles even op een rijtje zet zou ik deze dag aan de hand van een drietal punten samen kunnen vatten:

  • wij hebben ontzettend genoten
  • onze kinderen hebben een prachtige dag gehad
  • wij zijn zeker van plan om nog eens terug te keren

Wilt u meer informatie over Slagharen? Dan raad ik u aan om eens even op de website te gaan kijken. Hier vindt u alle informatie.