Een IPL behandeling in Venlo laten doen 

Vrouwen die erg veel haar hebben, zijn vaak onzeker over hun uiterlijk. Overmatige haargroei is dan ook iets dat als erg vervelend wordt ervaren. Zelf heb ik daar ook ontzettende last van. Sinds dat ik in de puberteit ben gekomen, heb ik al last van overmatige haargroei over mijn hele lichaam. Onlangs heb ik een IPL behandeling in Venlo laten doen en de resultaten zijn verbluffend. Al na mijn eerste IPL behandeling in Venlo bij Pur Beauty merkte ik resultaat. 

Een IPL behandeling in Venlo bij Pur Beauty 

Ik heb dus sinds de puberteit al last van overmatige haargroei. Ik heb niet alleen ontzettend behaarde benen, maar ook het haar op mijn bovenlip en op mijn onderrug groeit behoorlijk hard. Dat is natuurlijk bij een vrouw niet heel aantrekkelijk. Hier heb ik al last van sinds ik in de puberteit gekomen ben. Daar heb ik dan op de middelbare school ook erg veel last van gehad. De haren zijn zo dik dat ik ze niet goed weg kan scheren. Daarnaast zijn het ook nog eens erg donkere haren, waardoor ze erg goed opvallen op mijn lichte huid. Tijdens de gymlessen op de middelbare school was ik dan ook altijd de pineut. Mijn klasgenoten lachten mij uit en noemden mij gorilla. Dat was natuurlijk ontzettend vervelend. Ik heb destijds van alles geprobeerd. Ik heb geprobeerd te scheren, te harsen en ook ontharing crèmes heb ik geprobeerd. Helaas allemaal tevergeefs. Toen ik las dat ik een IPL behandeling in Venlo kon laten doen bij een schoonheidssalon in de buurt, wilde ik dat natuurlijk maar al te graag uitproberen. Helaas was ik destijds nog te jong voor zo’n dergelijke behandeling, maar inmiddels ben ik twintig jaar oud en ben ik aan de behandeling begonnen. Ik laat mijn IPL behandeling in Venlo bij Pur Beauty doen. Bij Pur Beauty kun je voor verschillende vormen van een IPL behandeling in Venlo terecht: 

  • IPL definitieve ontharing 
  • IPL huidverjonging 
  • IPL couperose 
  • IPL acné 

Er zijn dus verschillende soorten behandelingen die je met de IPL technologie kunt laten doen. Ik heb dus uiteraard gekozen voor een IPL behandeling in Venlo tegen overmatige haargroei. Het fijne aan deze behandeling is dat je overmatige haren definitief verwijderd worden. Daarnaast is de behandeling geheel pijnloos en duurt deze doorgaans niet lang. Ook is de techniek op elk deel van het lichaam toe te passen, dus elke plek waar je haar verwijderd wilt hebben, valt aan te pakken. Zelf laat ik mijn benen, mijn armen, mijn oksels, mijn onderrug, mijn bikinilijn en mijn bovenlip behandelen. Dit zijn toch wel de plaatsen waar ik de meeste haargroei heb en waar deze ook erg zichtbaar zijn. Ik heb er inmiddels al een stuk of vijf behandelingen op zitten en de haren zijn voor het grootste gedeelte volledig weg. Ik merkte na de eerste behandeling al een positief resultaat, maar je bent natuurlijk niet meteen van je overmatige haargroei af. Gelukkig zijn de behandelingen kort en pijnloos, waardoor ik het niet erg vind om meerdere malen terug te gaan. 

Neem contact op met Pur Beauty in Venlo 

Heb jij ook last van overmatige haargroei op je lichaam waar je je onzeker door voelt? Laat dan een IPL behandeling in Venlo doen bij Pur Beauty. Kijk op https://purbeauty.nl/ipl-behandeling-venlo/ voor meer informatie over deze behandeling of neem contact op om een afspraak te maken. Ik ben in ieder geval blij dat ik deze behandeling heb laten doen. Het is geheel pijnloos, niet duur en het heeft mijn zelfvertrouwen enorm opgekrikt.  Lees meer…