Op zoek naar een conifeer voor in de tuin

Een paar maanden geleden hebben wij een nieuw huis gekocht. Wij zijn in hetzelfde dorp blijven wonen, maar hebben nu een leuk huis met een mooie tuin. Ik ben opgegroeid in een huis met een grote tuin en vond dat altijd erg fijn. Ik kon lekker in de tuin spelen met de hond en vond het fijn om groen om mij heen te hebben. Onze vorige huis had ook een tuin, maar bijna geen groen. De vorige eigenaren hadden tegels laten leggen in de tuin en hielden blijkbaar niet van bomen en planten. Een nieuwe tuin aanleggen kost veel geld, daarom besloten wij om het niet te doen. We hadden wel diverse bloemen en planten in potten in de tuin staan. Nu wij een huis hadden gekocht met een mooie tuin, wilden wij de tuin graag zo mooi mogelijk maken. Er stond een schutting aan de zijkant van de tuin, maar die vonden wij erg lelijk. We wilden graag een groene oplossing en ik had wel eens gehoord dat je een conifeer kan gebruiken als schutting. Wij wilden niet de gehele schutting weghalen, daar zouden de buren ook niet blij mee zijn, maar wilden bomen planten naast de schutting. Online zochten wij meer informatie op websites over coniferen. Op deze pagina’s konden wij lezen, zoals ik al dacht, dat de conifeer een goede boom is voor een schutting. Met mijn vrouw overlegde ik over de aanschaf van de bomen en zij vond het ook een goed idee. We wisten precies waar we de bomen wilden planten en hadden deze ruimte van te voren vrijgemaakt.    

Advies over welke conifeer het beste is

We bezochten eerst een tuincentrum bij ons in de buurt, want wij wisten dat ze daar veel bomen verkopen. Ze verkochten ook een conifeer, maar de bomen waren groter dan wij wilden hebben. De bomen waren ook erg duur. Als we hier de bomen hadden gekocht, dan moesten wij veel geld betalen. Hierna zochten wij naar websites waar we de bomen konden kopen. We vonden diverse websites, waaronder de website coniferen-bestellen.nl. Deze website is gespecialiseerd in de conifeer en verkoopt verschillende soorten bomen. We zagen dat op deze website de bomen veel goedkoper waren dan bij het tuincentrum. We wisten niet hoeveel bomen wij nodig hadden voor een haag en vroegen daarom om advies via de website https://www.coniferen-bestellen.nl/. We vroegen welke conifeer wij het beste konden kopen en hoeveel bomen wij moesten bestellen. We gaven de maten door van de schutting en welke soort wij het mooiste vonden. De volgende dag ontvingen wij een email met goed advies over de aankoop. Hierin stond hoeveel bomen wij moesten kopen, hoe we moesten planten en welke soorten het beste geschikt zijn. Als wij de bomen niet zelf konden planten, dan konden wij dit ook laten doen door het bedrijf. Het bedrijf heeft een hovenier in dienst die de bomen kan planten. Het leek ons verstandig om dit te laten doen. We bestelden de bomen en maakten een afspraak om ze te laten planten.

Mooie coniferen in de tuin

Vorige week kwam de hovenier langs om de bomen te planten. Het is een mooie soort conifeer en ze staan erg mooi naast de schutting. We zien de lelijke schutting nu niet meer en de tuin ziet er beter uit. De bomen laten planten door een hovenier was een goed idee, want wij hadden het niet zo mooi kunnen doen. Voor het kopen van een conifeer raden wij coniferen-bestellen.nl aan.

  • Ze zijn erg goedkoop
  • Hebben veel verschillende soorten
  • Hebben een hovenier in dienst
  • Ze verkopen mooie bomen