Een lamineer band laten vervangen

Bij ons in het bedrijf hebben wij al jaren een lamineermachine staat en de band van deze machine begon te slijten. Tijdens het lamineren worden twee materialen samengevoegd, zodat zij daarna aan elkaar zitten. Aangezien wij dit voor erg veel producten doen en op een constante snelheid, gebruiken wij hier een transportband voor. Het is belangrijk dat dit proces goed wordt uitgevoerd en door de slijtage waren wij bang dat er in de toekomst producten fouten zouden ontstaan. Wij zochten naar een bedrijf die ons een nieuwe lamineer band kon leveren en kwamen uit bij het bedrijf Hardick. Dit bedrijf maakt hoogwaardige producten en heeft jaren ervaring in deze branch. Het proces van producten lamineren is een belangrijk onderdeel van wat wij doen en daarom is het belangrijk dat dit goed wordt uitgevoerd. Wij hebben al jaren een lamineermachine staan, die dit voor ons doet en regelmatig controleren wij of de machine nog goed werkt. Bij veel bedrijven is het beter om problemen te voorkomen, want het kan veel geld kosten als de productie stopgezet moet worden. Wij wilden graag voortijdig de lamineer band vervangen, anders liepen wij het risico dat het lamineerproces niet goed zou werken. Als het proces niet goed werkt, dan kan het zo zijn dat materialen niet goed aan elkaar vast gemaakt worden, of dat er bubbeltjes ontstaan. Wij produceren hoogwaardige producten en kleine foutjes zorgen ervoor dat producten niet goed werken en onze klanten ontevreden zijn met het eindproduct. Producten worden met een hoog tempo verwerkt met behulp van de  lamineer band, maar deze band kan uiteindelijk sluiten. Als de band gaat slijten, dan is het verstandig om het zo snel mogelijk te vervangen. Tijdens een routine controle, zagen wij dat er kleine slijtage plekken op de band zaten, waardoor wij direct naar een vervanging wilden zoeken.

Een nieuwe lamineer band aangeschaft via Hardick

Online zocht ik naar een bedrijf dat ons kon helpen om de lamineer band te vervangen. Ik vond een aantal opties, waaronder het bedrijf Hardick. Ik zag dat dit bedrijf veel verschillende transportbanden kan leveren en jarenlange ervaring heeft. Ik nam contact op met het bedrijf en zij hadden een product dat zeer geschikt was voor ons proces. Zij wisten precies wat wij nodig hadden en konden de band voor een goede prijs leveren. Het was mogelijk om een monster aan te vragen, zodat wij de kwaliteit zelf konden testen. Wij waren erg tevreden over het monster van de lamineer band en besloten om de band via dit bedrijf te bestellen. 

Een goede kwaliteit transportband

Een aantal dagen nadat de lamineer band geleverd werd, hebben wij de oude vervangen. Deze band is erg sterk en voldoet aan al onze wensen. Ons productieproces heeft door de snelle vervanging niet stilgelegen en wij verwachten dat deze band jaren mee zal gaan. Wij waren erg blij met het bedrijf Hardick.nl en de lamineer band die wij via hun hebben aangeschaft.

  • Dit bedrijf kan verschillende soorten transportbanden leveren
  • Zij hebben veel ervaring in deze branch
  • Wij konden een nieuwe band kopen voor een goede prijs
  • De band is erg stevig en werkt prima