Een Magento webshop laten ontwerpen

Een aantal jaar geleden ben ik een webshop gestart via WordPress, maar kwam al snel achter de belemmeringen van dat systeem. WordPress is een goedkope oplossing en vaak prima om mee te beginnen, maar een grote webshop kan niet goed met dat systeem functioneren. Ik wilde graag overstappen op een platvorm dat wel geschikt was voor een grotere webshop en kwam toen uit bij Magento. Een Magento webshop laten ontwerpen is niet goedkoop, maar dan heb je veel meer mogelijkheden en een professionele webshop. Het bedrijf Creative ICT maakte het ontwerp voor mij en bouwde de website. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan mijn bedrijf nu verder laten groeien. Toen ik een aantal jaar geleden mijn webshop startte koos ik voor WordPress. Ik had al diverse websites met de platvorm gemaakt en had daardoor al wat ervaring met dit systeem. Het is mogelijk om gratis van dit platvorm gebruik te maken en dat klinkt erg positief als je een bedrijf start. Het is prima om met dit platvorm te starten, maar een serieuze webshop kan hier niet goed op functioneren en daar kwam ik steeds meer achter. Door de vele belemmeringen ben ik overgestapt op een Magento webshop, dit platvorm is wel geschikt voor grote webshops. Toen ik net begon, verkocht ik nog niet zo veel artikelen en had ik slechts een kleine website. Ik kreeg steeds meer klanten, verkocht meer verschillende artikelen en de website werd beetje bij beetje groter. Ik kreeg hierdoor steeds meer problemen met mijn website en merkte dat veel functies niet mogelijk waren met dit platvorm. Om mijn bedrijf verder te laten groeien moest ik overstappen op een ander platvorm en een Magento webshop leek mij de beste keuze. Dit platvorm wordt gebruikt door veel grote bedrijven en heeft veel meer mogelijkheden, maar die moet je vaak door een programmeur laten maken.

Creative ICT ontwierp mij Magento webshop

Ik ging op zoek naar bedrijven die voor mij een Magento webshop konden maken en vond een aantal opties. Ik wilde graagEen Magento webshop laten ontwerpen een goede prijs betalen en gebruikmaken van een bedrijf met veel ervaring. Na verschillende partijen vergeleken te hebben, kwam ik uit bij Creative ICT. Dit bedrijf heeft veel verschillende webshops gemaakt en kan ook helpen met de marketing. Ik zag verschillende voorbeelden van website die ik erg mooi vond en zij konden voor mij een Magento webshop maken voor een goede prijs.

Een mooie nieuwe webshop

Ik had diverse gesprekken met medewerkers van dit bedrijf en vond de samenwerking erg prettig. Er werd veel rekening gehouden met mijn wensen voor de Magento webshop en ik werd constant op de hoogte gehouden van de vorderingen. Begin deze maand was de website klaar en die staat nu live. Ik ben erg tevreden over het ontwerp en vind dat het een mooie Magento webshop is geworden. Nu kan ik de webshop en mijn bedrijf weer verder laten groeien. Ik ben erg blij met het werk van Creative ICT en raad dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel ervaring met het Magento platvorm
  • Dit bedrijf kan ook helpen met een marketingstrategie
  • Zij konden de website voor een goede prijs maken
  • Ik ben erg blij met het eindresultaat