u bent op zoek naar Engelse les?

Tegenwoordig wordt iedereen zomaar geacht om Engels te kunnen spreken. Het is immers een wereldtaal van groot formaat en in Nederland beginnen kinderen al vrij jong met het leren van Engels. Als je als volwassene de taal niet zo goed beheerst kan dat je onzeker maken, Engelse les volgen is dan dé oplossing. Je zou denken dat je hier in Nederland alleen als kind kunt beginnen met Engels leren, maar niets is minder waar. Bij Masterclass English in Rotterdam kun je ook als volwassene terecht. Zij bieden kwalitatief goede Engelse les voor zowel beginners als mensen die de taal al enigszins beheersen. En het feit dat hier op grote schaal gebruik van wordt gemaakt bewijst dat u niet de enige bent die worstelt met de Engelse taal. Masterclass English is een professioneel bedrijf dat Engelse les biedt op maar liefst 18 verschillende niveaus. In een individueel gesprek bespreken ze samen met u welk niveau u heeft en daarna kunt u instromen in de lessen op dat niveau, samen met mensen die al ongeveer hetzelfde kunnen. Je krijgt dus les met mensen die op hetzelfde niveau zitten en dat is heel prettig, want het werkt demotiverend als anderen al veel verder zijn dan jij. 

Cambridge Engelse les

Het is goed om t weten dat Masterclass English een erkend Cambridge Examination Center is. Dit wil zeggen dat ze werken volgens de Cambridge methode en ook officieel erkend zijn. Dit geeft jouw certificaten met betrekking tot de Engelse taal meer waarde. Ze brengen je effectief en snel naar je doelen en je zult zien dat je met de Engelse les van Masterclass English in Rotterdam binnen de kortste keren jouw kennis van de Engelse taal bijspijkert. En dat heeft heel veel voordelen, namelijk:

  • Je kunt Engelse films beter volgen.
  • Je bent op vakantie beter aanspreekbaar.
  • Je kunt beter communiceren met immigranten en buitenlandse vrienden.

Bovendien is het zo dat jouw brein minder snel veroudert als je een taal leert! Je gebruikt namelijk om te leren bepaalde gebieden in je hersenen en het is bewezen dat volwassenen die blijven leren (of dat nu een taal of iets anders is),  mentaal fitter blijven. Genoeg redenen dus om je in te schrijven voor de Engelse les van Masterclass English in Rotterdam.

Individueel Engels leren

Sommige mensen vinden het niet zo fijn om in groepsverband les te krijgen. Ze voelen zich wat onzeker over hun reeds bestaande taalvaardigheden en klappen dicht wanneer ze iets mondeling moeten doen waar hun klasgenoten bij zitten. Bij Masterclass English kun je in zo’n geval (of wanneer je dit simpelweg prettiger vindt) ook individuele Engelse les krijgen. Je krijgt dan een eigen leraar/lerares die jou één op één helpt met het je eigen maken van de Engelse taal. Deze persoon kent jou niveau en ontwikkeling en kan omdat er geen andere klasgenoten bij zijn de lesstof aanpassen aan jouw behoeftes. Je leert dus niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Dat zijn de voordelen van individuele Engelse les. Maar voor wie groepslessen Engels fijner vindt zijn er natuurlijk ook alle normale lessen Engels. Bekijk de website van Masterclass English voor alle informatie. 

https://masterclassenglish.com/nl/homepage/