Een racket bespannen in Utrecht? Ga naar Velthuis Racket Service

Houd je van tennis? Dan is het zeker fijn om hiervoor de juiste spullen te hebben. Goede tennisballen die niet te zacht en niet te hard zijn. En je tennisracket is hierbij ook van grote waarde. Je hoeft echt niet een luxe en duur racket te kopen als je een beetje lekker wil spelen. Maar ik heb wel gemerkt dat de bespanning heel belangrijk is. Dat hoef je gelukkig niet zelf te regelen, je hoeft alleen maar een bedrijf te kennen dat klaar staat voor jou als het om een racket bespannen in Utrecht gaat. Ga vooral niet zelf aan de slag, want het is een behoorlijk precies werkje en je moet goed weten wat je doet. Toen ik vorig jaar merkte dat ik niet meer lekker speelde, ging ik op zoek naar een bedrijf voor een racket bespannen in Utrecht. Ik ging vroeger altijd naar een bepaalde zaak, maar die is er helaas mee gestopt. Ik ging online zoeken op ‘racket bespannen Utrecht’ en gelukkig kwam ik op de site velthuisracketservice.nl terecht. Want hier vond ik precies wat ik zocht.

Een racket bespannen in Utrecht is iets voor professionals

Een racket bespannen in Utrecht is niet zomaar iets, dus ik zocht een bedrijf waar experts werken. En in dat geval ben je bij Velthuis Racket Service zeker aan het juiste adres. Want zij zijn aangesloten bij ERSA, dat is de European Racket Stringers Association. Ook hebben ze een Pro Tour Stringer licentie, dus zij kunnen goed bepalen wat er moet gebeuren met je tennisracket. Je racket bespannen in Utrecht kun je met een gerust hart overlaten aan dit bedrijf. Ik heb hier een afspraak gemaakt en ze kijken goed naar een aantal zaken voor ze aan de slag gaan:

  • Racket
  • Controle
  • Kracht

Ze vragen hoe jij het spelen ervaart, zo kan er op professionele wijze worden bepaald wat de beste bespanning is voor je racket. Ik vond het heel interessant om er met ze over te praten, het is echt een studie die aan dit proces vooraf gaat, dus ik ben blij dat ik voor een racket bespannen in Utrecht naar Velthuis Racket Service ben gegaan. Het duurde maar heel even en ze hadden het al voor elkaar. Ik was eerst bang dat ik mijn racket zou moeten afgeven en dat ik dan een tijdje niet zou kunnen spelen, maar na een korte wachttijd kon ik mijn racket gelijk weer meenemen. En ik merkte direct verbetering.

Een tennisracket dat bij jou past

Heb je interesse in een goed bedrijf waarbij een racket bespannen in Utrecht op zeer professionele wijze wordt geregeld? Dan is Velthuis Racket Service er voor jou. Het is zo fijn om een bedrijf te kennen waar je geen vermogen betaalt en waar ze toch precies weten waar ze mee bezig zijn. Het is zonde om iemand aan je racket te laten zitten die hier geen passie voor heeft en er weinig verstand van heeft. Daar moet je niet aan denken, daar heb je als speler helemaal niets aan. Dan kun je het veel beter aan deze professional overlaten. Zij hebben veel diverse snaren in het assortiment, dus er zijn veel mogelijkheden. Ze kijken niet alleen naar je racket, maar ook zeker naar jou persoonlijk. Alleen op die manier kun je ervoor zorgen dat je weer lekker kunt tennissen. Ik merkte direct na de bespanning enorm verschil met spelen. Alles ging veel soepeler, ik kon meer kracht zetten en beter mikken. Ik zou elke tennisser adviseren om de bespanning bij Velthuis Racket Service te laten checken, zodat je weer lekker kunt spelen.