Ga voor een lease scooter

Scooter lease vanaf €10,00 per maand - Polderscooter

Wil jij graag een scooter hebben, maar heb je op dit moment het geld nog niet bij elkaar om dit in een keer te kunnen betalen? Kies dan voor een lease scooter van Polderscooter. Bij dit bedrijf is het heel erg makkelijk om een lease scooter te krijgen en zo eigenlijk al direct je eigen scooter te hebben. Bij leasen denken mensen vaak aan het leasen van een auto. Daarbij blijft de auto in bezit van de leasemaatschappij. Een lease scooter zit net iets anders in elkaar. Hierbij is de scooter wel echt van jou en betaal je deze in termijnen af. Wel zo makkelijk als je graag nu een eigen scooter wilt hebben, maar je niet in een keer een scooter kunt betalen.

  • Meer dan 80 modellen
  • Boetevrij aflossen
  • Zelf bepalen voor hoe lang

Een lease scooter krijgen is eigenlijk heel erg makkelijk. Je kunt hiervoor terecht op de website van het bedrijf Polderscooter of je komt gezellig even langs in de showroom. De medewerkers staat uiteraard voor je klaar om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt op dit gebied. Op de website kun je heel erg makkelijk het ruime assortiment van de verschillende soorten scooters die ze bij dit bedrijf hebben zien. Wil je echter een iets meer persoonlijk advies en de lease scooter ook in het echt kunnen zien? Dan raden we je aan om hiervoor langs te komen in de showroom en daar je te laten informeren over wat er allemaal komt kijken bij een lease scooter.

Meer weten over een lease scooter

Wanneer je ervoor kiest om alles lekker vanuit huis te regelen, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Het enige wat jij dan hoeft te doen is op de website te bekijken welke scooter je nu precies hebben wilt. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je het hiervoor bestemde formulier invullen. Aan de hand daarvan zal er dan een offerte aan je opgestuurd worden. Je kunt uiteraard zelf bepalen voor welke lease scooter je gaat en ook over welke termijn je deze wilt afbetalen. Je kunt hiervoor kiezen voor een termijn van 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden en 60 maanden. Voor een gedeelte zal het ervan afhangen hoeveel geld je iedere maand opzij kunt zetten om jouw lease scooter af te kunnen betalen. Het is uiteraard wel belangrijk om in de gaten te houden dat je alleen rente betaalt over het saldo dat nog open staat. Hoe langer je dus over het afbetalen doet, hoe hoger de rente uiteindelijk wordt. Maakt dit voor jou niet uit? Dan kun je al voor een heel erg laag bedrag per maand jouw lease scooter afbetalen.

Maak het vandaag nog in orde

Heb jij jouw persoonlijke offerte inmiddels ontvangen en ga je hiermee akkoord? Dan zorg je ervoor dat je deze ondertekent terug stuurt met de gevraagde stukken. Daarna wordt er binnen 5 werkdagen de scooter van jouw keuze op jouw naam gezet en kun je dus gaan genieten van jouw scooter. Met de 80 modellen waar je uit kunt kiezen bij de Polderscooter hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om hier de scooter te vinden die het beste bij jou past. Wil je hier graag meer over weten? Kom dan eens rustig een kijkje nemen op de website of kom direct langs in de showroom. Een van de medewerkers kan je dan alle ins en outs vertellen over het nemen van een lease scooter en wat voor jou de beste optie zal zijn. Doe het vandaag nog en ontdek het zelf.