Unieke, handgemaakte kimono’s uit Rotterdam

Ben jij op zoek naar een originele kimono? Bekijk dan eens op deze pagina de kimono’s uit Rotterdam van Hippie Massa. Elke kimono van deze kledinglijn wordt met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is. Ben je op zoek naar gave festivalkleding? Dan ben je hier dus aan het juiste adres! 

Wat is Hippie Massa?

Hippie Massa is de kledinglijn van Miri Floores. Zij is een getalenteerd en veelzijdig artiest die haar kimono’s met veel passie en liefde ontwerpt. Ze laat zich tijdens het ontwerpen en produceren van de kimono’s inspireren door verschillende stijlen zoals hippie, bohemian en gipsy. Hierdoor is het eindresultaat een aantal prachtige, kleurrijke kimono’s van uitstekende kwaliteit. Met deze kimono’s uit Rotterdam maak je je festival-look helemaal compleet, maar kun je ook gewoon op een doordeweekse dag een stijlvolle indruk maken.

Limited edition kimono’s uit Rotterdam

Elk item dat je bij Hippie Massa koopt, is uniek, oftewel limited editionMiri  produceert van ieder design maar een kleine hoeveelheid exemplaren, waardoor je zeker weet dat je een uniek kledingstuk koopt dat niet zomaar iedereen heeft. Deze kimono’s uit Rotterdam zijn zo uniek, dat je echt een exemplaar kunt vinden die goed bij jouw persoonlijkheid past. Door een unieke kimono van Hippie Massa te dragen, laat je aan de buitenwereld zien dat je een stijlvolle en krachtige vrouw bent die, net als haar kleding, uniek is in haar soort. 

Hoogwaardige kwaliteit

Alle kimono’s uit Rotterdam van Hippie Massa zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals velvet, zijde en viscose. Wij streven er dan ook altijd naar om een uniek item te ontwerpen, dat er niet alleen prachtig uitziet maar wat ook jarenlang meegaat. Daarnaast is er bij elke kimono ook veel aandacht besteed aan de (kleine) details. Denk hierbij bijvoorbeeld franjes en prachtige patronen. 

Waar kun je deze kimono’s uit Rotterdam kopen?

Door een kimono van Hippie Massa te kopen, creëer je voor jezelf een look waar andere mensen van onder de indruk zullen zijn. Ben jij op zoek naar een kledingstuk dat niet alleen perfect is voor op een festival, maar die ook nog eens goed bij jou als persoon past? Bestel dan een kimono van Hippie Massa. 

Bewonder de kimono’s uit Rottedam op Etsy

Deze unieke kimono’s uit Rotterdam zijn te bewonderen en te koop via Etsy. Daarnaast worden ook regelmatig foto’s van de kimono’s geplaatst op de sociale mediakanalen van Hippie Massa. Hierdoor krijg je een goed beeld van elke kimono.  

Op Etsy staat bij elke kimono omschreven van welk materiaal het is gemaakt en voor welke pasvorm het geschikt is. Je kunt op deze website ook heel gemakkelijk de bestelling plaatsen en de betaling met een betrouwbaar betaalmethode zoals iDeal of PayPal voltooien. Miri Floores streeft ernaar om jouw bestelling binnen 2 dagen na het ontvangen van de betaling naar je op te sturen. Je hoeft dus nooit lang te wachten op jouw handgemaakte kimono van Hippie Massa. 

Vragen? Neem contact op!

Wil je graag meer weten over deze originele kimono’s uit Rotterdam? Stuur dan gerust een e-mail  miri@miriamfloores.com en je bericht wordt zo spoedig mogelijk behandeld.