Haartransplantatie tegen kaalheid

esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieKaal zijn komt bij veel mannen en ook wel bij een deel van de vrouwen voor. Dit is dus erg gewoon, maar tegelijkertijd natuurlijk ook iets vervelends. Een haartransplantatie kan dan een oplossing zijn. Hoewel iedereen wel weet dat nu eenmaal niet alle mensen gezegend kunnen zijn met een volle haardos, zou iedereen dat toch het liefst willen hebben. Het ontstaan van kale plekken op het hoofd wordt dan ook eigenlijk nooit met blijdschap begroet. En dit is ook wel logisch, veel mannen krijgen hier immers bij het ouder worden last van. Een kaal, of gedeeltelijk kaal, hoofd roept dan ook al snel de associatie met ouderdom op. Het is dan ook niet vreemd dat een haartransplantatie op dat moment overwogen wordt. Vooral op het moment dat kaalheid al begint te ontstaan op jonge leeftijd, zal de neiging groot zijn om hier een oplossing voor te zoeken. De kale plek zorgt er meteen voor dat je er ouder uitziet dan je eigenlijk bent en dat vindt natuurlijk niemand fijn. Het is dan toch erg fijn om te horen dat er oplossingen mogelijk zijn, in de vorm van bijvoorbeeld een haartransplantatie. Zo hoef je dus niet per se de rest van je leven met een kaal hoofd rond te lopen!

Haartransplantatie werkt zo

Het klinkt heel interessant, zo een haartransplantatie, maar hoe werkt dit nu eigenlijk, wat wordt er door de artsen dan precies gedaan? Feitelijk is het heel eenvoudig. Bijna iedereen die met kaalheid te maken heeft, heeft slechts te maken met een gedeeltelijk kaal hoofd. Vaak treedt haarverlies op in de vorm van een kale plek op de kruin of in de vorm van een terugtrekkende haargrens. Op de achterkant van het hoofd blijft de haargroei nog lang na de eerste tekenen van haarverlies echt uitstekend. Tijdens de haartransplantatie maken artsen gebruik van dit gegeven. Zij nemen van je achterhoofd een deel van de gezonde haarzakjes weg en verplaatsen deze naar de plaatsen die kaal zijn. Daar zullen de haarzakjes zorgen voor nieuwe haargroei en op die manier verdwijnt jouw kaalheid dus als sneeuw voor de zon. De procedure is dus heel eenvoudig en het prettige is dat dit geheel onder plaatselijke verdoving kan gebeuren. Er is dus geen narcose, met alle gevolgen van dien, voor nodig. Dit zorgt er voor dat voor een haartransplantatie een hersteltijd staat van slechts zeven tot tien dagen. Je zult je snel weer helemaal fit voelen en kunnen genieten van de nieuwe haren die beginnen te groeien.

Esteworld in Turkije

Als je een haartransplantatie wilt laten doen, waar kun je dan terecht? Er zijn verschillende klinieken die dit aanbieden, maar een zeer goede keus is Esteworld, dat gevestigd is in Turkije. Zij bieden je verschillende voordelen:

  • veel ervaring met dergelijke transplantaties
  • deskundige begeleiding ter plaatse en weer in Nederland
  • verblijf in een luxe hotel en uitstekend transport van en naar het vliegveld
  • sneller herstel door gebruik van de PRP behandeling

De VIP behandeling die je krijgt voor, tijdens en na je haartransplantatie is natuurlijk prettig, maar niet de belangrijkste reden om juist voor Esteworld te kiezen. De belangrijkste redenen zijn natuurlijk hun uitstekende zorg, deskundige behandeling en de snelle hersteltijd die zij kunnen garanderen. Doordat zij gebruik maken van een PRP behandeling, herstel jij erg snel van de ingreep en dat is natuurlijk ontzettend fijn. Ook is het prettig dat zij in Nederland over deskundige begeleiding beschikken, mocht je daar behoefte aan hebben. Esteworld is dan ook absoluut een uitstekende keus als jij graag een haartransplantatie uit zou willen laten voeren.