Naar Nijmegen met een Nijmegen taxi

citaxnijmegen - nijmegen taxi 

 

 

Nijmegen is een mooie stad, dus het is niet gek dat je daar af en toe eens naar toe wilt. Daarnaast kan het natuurlijk ook heel goed zijn dat je in Nijmegen woont, want het is zoals gezegd een mooie stad en dus is het prima vertoeven in Nijmegen. Je kunt de stad bereiken met het openbaar vervoer, met de auto, met de fiets en natuurlijk met de benenwagen. Welk vervoersmiddel je kiest hangt natuurlijk af van je startlocatie en het tijdstip. Daarnaast is ook je promillage natuurlijk een factor die een rol speelt. Soms ben je in Nijmegen lekker aan het drinken in de kroeg. Uiteindelijk zal je natuurlijk toch weer naar huis moeten. De bussen rijden dan niet meer, want het is al ver na middernacht en de auto is geen optie, want je hebt gedronken. De fiets zou kunnen, maar die staat helaas nog thuis. Gelukkig kun je dan altijd een beroep doen op de Nijmegen taxi. Dus als je in Nijmegen woont, dan is het zeer verstandig om het telefoonnummer van de Nijmegen taxi in je telefoon op te slaan. Het is een 06 nummer, dus je hebt niet te maken met een centrale waar je naar toe moet bellen. Als je een taxi in Nijmegen nodig hebt, dan kun je direct bellen en in de regel heb je dan binnen 15 minuten een taxi die je naar huis kan brengen. Natuurlijk kun je ook met de Nijmegen taxi naar één van omliggende steden en dorpen rijden. Je ziet bijvoorbeeld vaak mensen in het zakenleven gebruik maken van een Nijmegen taxi. Zij worden dan naar de locatie gebracht waar ze een bespreking of vergadering hebben. Tijdens de rit in de Nijmegen taxi kunnen ze hun aantekeningen nog even doornemen of andere werkzaamheden verrichten. Ook als je naar het buitenland moet kun je natuurlijk gebruik maken van de Nijmegen taxi. Zoals je ziet is de Nijmegen taxi van Citax Nijmegen van alle markten thuis. Zo kun je dus gebruik maken van de volgende diensten van Nijmegen taxi:

  • Vervoer voor particulier, zakelijk, ziekenvervoer en vliegvelden
  • Woon- en werkvervoer
  • Koeriersdiensten voor ziekenhuizen en bedrijven

Verder is het taxivervoer van Nijmegen taxi van alle gemakken voorzien. Uiteraard word je door een correct geklede chauffeur naar de plaats van bestemming gebracht in een nette schone auto. Verder kun je zonder problemen betalen met de creditcard of eventueel met de pin.

De verschillende tarieven van Nijmegen taxi

Als je met de taxi gaat, dan moet je natuurlijk rekening houden met een kostenplaatje. Op de site vind je dit kostenplaatje. Als je eenmalig een taxi in Nijmegen nodig hebt, dan betaal je het standaard tarief. Dit is 2 euro per kilometer met een instapprijs van 2,80 euro. Maar als je vaker met de Nijmegen taxi reist en dus vaste klant wordt, dan vervalt het instaptarief. Soms komt het ook voor dat je een lange rit moet maken. In dat geval daalt het tarief naar 1,40 per kilometer. Je kunt in zulke gevallen ook een afspraak maken over de prijs, zodat deze vastligt. Dat is vaak voor de lange ritten een stuk prettiger, want dan hoef je je tijdens de rit geen zorgen te maken over de prijs. Het kan immers erg stressvol zijn als je de meter steeds maar verder op ziet lopen.

Voor vragen of opmerking kun je contact opnemen

Op de website citaxnijmegen.nl vind je een link met contactgegevens. Hier kun je terecht als je vragen hebt of opmerkingen. Tevens kun je hier gebruik van maken als je een afspraak wilt maken over de rit en de ritprijs.