Helium ballonnen in Eindhoven nodig? 

Ben je op zoek naar helium ballonnen in Eindhoven? Kijk dan eens bij Gifts and Goodies. Gifts and Goodies heeft een groot assortiment aan helium ballonnen in Eindhoven en ook ballonnen op maat laten maken is bij hen mogelijk. De ballonnen van Gifts and Goodies gaan een lange tijd mee en worden keurig op tijd afgeleverd. Voor helium ballonnen in Eindhoven moet je dus bij Gifts and Goodies zijn. 

Gifts and Goodies, voor je helium ballonnen in Eindhoven 

Je kunt bij meerdere bedrijven helium ballonnen in Eindhoven bestellen. Mijn voorkeur gaat echter toch uit naar de ballonnen van Gifts and Goodies. Gifts and Goodies is gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties. Ze verzorgen ook de beste helium ballonnen in Eindhoven. Ik was laatst nog op zoek naar helium ballonnen in Eindhoven. Eerst had ik ze bij een ander bedrijf besteld, maar dat bleek achteraf een hoop verspild geld te zijn geweest. Mijn dochter wilde namelijk voor haar zestiende verjaardag een groot feest geven. Ze wilde een Amerikaans ‘Sweet Sixteen’-feest en daar horen natuurlijk de nodige decoraties bij. Ik had alles tot in de puntjes voor haar geregeld. Ze wilde ontzettend graag een DJ die de hipste nummers voor haar zou draaien die avond. Ze wilde een zaal afgehuurd hebben waar ze zo’n honderd vrienden en vriendinnen in kwijt kon. Ze wilde een speciale bar waar non-alcoholische cocktails voor haar vrienden gemaakt worden en een kraampje waar ze snacks konden krijgen. Ze wilde daarnaast ook nog dat de zaal versierd werd met roze ballonnen waar haar naam en het getal zestien op staat. Tevens wilde ze bij de ingang een rode loper hebben en een ballonnenboog waar foto’s onder gemaakt konden worden. Na een aantal lange en stressvolle maanden had ik alles tot in de puntjes geregeld voor de verjaardag van mijn dochter. Ik had een bekende DJ weten te boeken voor haar feest en heb een mooie zaal in Eindhoven weten te huren. De zaal was mooi gedecoreerd met ballonnen en andere versieringen en ook de rode loper lag al uit. De avond voor haar feest had ik alles perfect klaar staan voor de volgende dag. Toen ik echter de volgende ochtend bij de zaal arriveerde, zag ik tot mijn grote schrik dat alle ballonnen waren leeggelopen. De ballonnenboog was ingestort en alle ballonnen in de zaal waren slap. Het bedrijf waar ik de ballonnen had besteld, garandeerde mij dat ze minstens de hele week nog mee zouden moeten gaan. Ik kon het niet geloven, het bedrijf was ook nog eens op zaterdag niet bereikbaar. Waar kon ik op zo’n korte termijn nieuwe helium ballonnen in Eindhoven vinden? De eigenaresse van de zaal raadde mij toen aan om bij Gifts and Goodies te kijken. Zij verzorgen verschillende ballondecoraties: 

  • Ballonnenbogen 
  • Ballonpilaren 
  • Helium ballonnen 

Ik besloot om het te proberen en bekeek het aanbod via https://giftsandgoodies.nl/helium-ballonnen/. Ik nam direct contact op om de situatie uit te leggen. De vriendelijke mevrouw aan de telefoon zei dat het geen probleem zou zijn en zou de helium ballonnen diezelfde middag nog komen afleveren. 

Helium ballonnen bestel je bij Gifts and Goodies 

Diezelfde middag kwam Gifts and Goodies de helium ballonnen in Eindhoven afleveren. We hebben de zaal op tijd kunnen decoreren en mijn dochter heeft een onvergetelijke zestiende verjaardag gehad. Ik ben ontzettend tevreden met de kwaliteit van de ballonnen van Gifts and Goodies en met hun snelle en goede service. Ben jij ook op zoek naar helium ballonnen in Eindhoven? Neem dan contact op met Gifts and Goodies via giftsandgoodies.nl.