Hier vindt u alles over het Ayahuasca dieet

Wilt u binnenkort een Ayahuasca-ceremonie gaan volgen? Dan heeft u waarschijnlijk al te horen gekregen dat u twee weken voorafgaand aan de ceremonie een Ayahuasca dieet moet gaan volgen om de ceremonie zelf goed te kunnen doorstaan. Veel mensen denken dat het namelijk alleen deze ceremonie is die belangrijk is om te ondergaan, maar in wezen is het Ayahuasca dieet dat u voorafgaand aan de dag zelf moet volgen, het belangrijkst. In deze periode maakt u zichzelf namelijk klaar om de ceremonie te beginnen. Wij willen u in deze korte tekst graag wat meer uitleg geven over het Ayahuasca dieet dat u moet gaan volgen. Veel mensen hebben namelijk geen idee waar zij moeten beginnen om zich goed voor te bereiden op de sessie die zij zullen ondergaan. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u hier allemaal aan mogelijkheden bieden. Wij staan altijd voor u klaar om u van tekst en uitleg te voorzien. Ook kunt u bij ons een sessie komen doen wanneer u dat graag zou willen. Maar laten we eerst beginnen met het toelichten van het Ayahuasca dieet. Waarom moet u dit volgen? Wij raden onze cliƫnten aan om een Ayahuasca dieet te gaan volgen omdat zij zich zo fysiek en mentaal klaarmaken voor de sessie die wij met u zouden kunnen gaan doen. Wij merken vaak dat mensen die niet het Ayahuasca dieet hebben gevolgd, vaak problemen ervaren tijdens de sessie. Vandaar dat wij u niet vaak genoeg op het hart kunnen drukken dat het belangrijk is om u goed aan dit dieet te houden. Kijk daarom voor meer informatie even op onze site. Het adres van deze site is Ayahuascacentre.com. U zult zien dat wij u heel veel interessante mogelijkheden te bieden hebben. Kom daarom snel kijken welke arrangementen u bij ons allemaal kunt boeken.

Zie hier het stappenplan van het Ayahuasca dieet

Wanneer u Ayahuasca bij ons wilt nemen, dan moet u zich hier twee weken voorafgaand aan de ceremonie goed op voorbereiden. Wij willen u daarom aanraden om u goed te verdiepen in de mogelijkheden van een Ayahuasca dieet. Wij hebben op onze site nauwkeurig aangegeven wat u moet laten staan op het gebied van voeding en wat u het beste tot zich kunt nemen. Wij hebben het Ayahuasca dieet opgedeeld in een aantal perioden. Zo kunt u bijvoorbeeld zien dat u vier dagen voorafgaand aan de sessie die u wilt gaan doen, geen koffie meer mag nemen. Dit zorgt namelijk voor spanning in het lichaam en dat kunt u niet gebruiken tijdens de sessie. Het Ayahuasca dieet is er namelijk volledig op gericht om u fysiek en mentaal te reinigen. Wij willen u dan ook op het hart drukken dat het heel erg belangrijk is om u goed aan het dieet te houden. Doet u dit namelijk niet dan zult u merken dat de uiteindelijke ceremonie moeilijk kan worden. Uiteraard krijgt u van ons de begeleiding die u nodig heeft, maar wij raden u aan om u goed op het dieet te focussen.

Hier vindt u ook handige recepten die u kunt maken

Wanneer u het lastig vindt om bijvoorbeeld een lekkere maaltijd te maken met de producten die u nog wel mag eten voorafgaand aan de ceremonie, dan hebben wij op onze site een aantal handige recepten voor u geplaatst. Kortom:

  • bereid u heel goed voor op een ceremonie voor een optimaal effect
  • verdiep u goed in de materie aan de hand van de informatie op onze site
  • stel uw vragen gerust aan een van onze mensen