Hoe kan ik mijn boot verkopen?

Uw boot kunt u op veel verschillende manieren verkopen. Uw boot verkopen is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Maar het kan wel zijn dat u misschien minder tijd heeft om uw boot verkopen aan te bieden. U kunt natuurlijk met een advertentie op marktplaats of een andere tweedehands platform uw boot verkopen. U kunt uw boot via uw haven particulier verkopen door deze te koop aan te bieden door middel van een affiche in de haven of in uw boot. U kunt bij een handelaar uw boot verkopen. Maar als u gemakkelijk uw boot wilt verkopen, dan kunt u dit het gemakkelijkste doen bij ons. Wij bieden u namelijk een zeer snelle service, betaling en halen binnen 5 dagen na verkoop uw boot op. Dan weet u zeker dat u een leuke prijs voor uw boot heeft gekregen en dat uw boot binnen enkele dagen verkocht is. Uw boot verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Uw boot verkopen is gemakkelijk te doen, maar het kan natuurlijk verschillende redenen hebben. U weet in ieder geval zeker dat u minder kosten heeft. Dus u bespaart direct op havengelden, contributie vereniging, belastingen, liggeld of opslag. Zo bespaart u direct kosten en u krijgt van ons het bedrag wat wij geboden hebben contant bij de afsluiting van de verkoop. Heeft u een andere droomboot gevonden en wilt u daarom uw boot verkopen? Of heeft u misschien snel contant geld nodig? Heeft u een boot die u alleen maar geld kost? Of heeft u de boot via marktplaats aangeboden maar er komen geen serieuze reacties? Allemaal verschillende en daarom wilt u uw boot verkopen. Wij nemen het verkopen van uw boot erg serieus en doen dan ook een serieus bod binnen 24uur na het aanbieden van uw boot via onze site. Zo heeft u uw boot in een razend tempo verkocht als u dat graag wilt.

Boot verkopen in slechts 4 stappen

Uw boot verkopen in slechts drie stappen werkt als volgt.

  • U wilt uw boot verkopen, dan bezoekt u onze website en kijkt u rustig rond.
  • U Biedt uw boot aan via onze website in slechts 60 seconden.
  • U ontvangt binnen 24uur een bod en kunt deze accepteren.
  • Wij bezichtigen de boot, u tekent het verkoopcontract.

Sold! Uw boot is verkocht en u ontvangt het geld op uw aangegeven bankrekening of desgewenst contant. Zo snel en gemakkelijk was het nog nooit om uw boot te verkopen. Boot verkopen kan dus in slechts enkele stappen, maar waarom zou u eigenlijk uw boot verkopen?

  • U heeft uw droomboot gevonden en wilt zo snel mogelijk uw oude boot kwijt om kosten te besparen of om er iemand anders blij mee te maken.
  • U heeft teveel onderhoud aan uw boot of er geen tijd meer voor en wilt uw boot snel verkopen.
  • U heeft een boot geërfd van een familielid of vriend en wilt de boot verkopen omdat u niets met varen heeft of niet precies weet wat u ermee wilt doen.
  • U wilt kosten besparen die uw boot in beslag neemt zoals havengelden, lidmaatschap, belastingen, eventueel opslag en liggelden.
  • U wilt een langere reis gaan maken en wilt uw boot inruilen voor geld om deze reis te kunnen maken.
  • U wilt graag financieel iets meer vrijheid hebben en de verkoop van uw boot geeft u die extra ruimte die u nodig heeft.

Er zijn zoveel redenen om uw boot te willen verkopen. Zo kan het ook zijn dat u na de verkoop achteraf niet in gebreke gesteld kan worden. Dit kan ook een reden zijn. Kortom redenen genoeg om via contantgeldvoorjeboot.nl uw boot gemakkelijk en snel te verkopen voor een mooie prijs en direct contant of op uw bankrekening.

Contantgeldvoorjeboot.nl heeft handige tips

Niet alleen als u uw boot wilt verkopen via onze site, maar ook als u een advertentie heeft gezien van iemand die zijn of haar boot moeilijk verkocht krijgt kan contantgeldvoorjeboot.nl helpen. U kunt de advertentie makkelijk als tip opgeven via onze website. Wij nemen dan contact op met de eigenaar van de boot die te koop aangeboden staat. Indien de eigenaar akkoord gaat met ons bod en de verkoop afgehandeld wordt, krijgt u zelfs €100,- als beloning voor de succesvolle tip die u ons gegeven heeft. Dat is nog eens meedenken. Contantgeldvoorjeboot.nl heeft geruime ervaring in het in kopen van boten en de juiste prijs voor uw boot te bepalen. Wij willen mensen helpen die hun boot snel verkocht willen hebben tegen een goede prijs. Met onze kennis en ervaring, hebben wij dan ook de afgelopen 6 jaar zeer veel tevreden klanten geholpen die u zijn voorgegaan. Mocht uw boot reeds online staan op een online verkoopplatform zoals bijvoorbeeld marktplaats, speurders, tweedehandsnet of vergelijkbare sites. Dan kunt u ook uw boot via onze website gemakkelijk aanbieden. U hoeft slechts uw link op onze voorpagina in te vullen en binnen 24uur ontvangt u een passend bot voor uw boot. Wilt u de boot verkopen dan bent u dus bij ons op het juiste adres. Wij handelen snel, professioneel en zorgen dat uw boot binnen 5 dagen verkocht en de verkoop goed afgehandeld is. Wij bieden u de beste prijs voor uw boot, wij bieden u ook de beste service om snel uw boot te verkopen. Uw boot verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Waar wacht u nog op? Neem gerust contact met ons op voor een goed bod.