In slechts drie sessies afvallen met een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een programma waarmee u op een verantwoorde manier gewicht kan verliezen. De hypnotherapie zorgt ervoor dat u denkt dat u genoeg heeft gegeten, waardoor de behoefte om meer te eten verdwijnt. Zelfs wanneer u minder heeft gegeten dan u normaal zal doen. De virtuele maagring helpt gewicht verliezen op lange termijn, en voorkomt dat u op den duur weer zwaarder wordt. In tegenstelling tot het aanbrengen van een operatieve maagband, kan de virtuele maagband snel worden toegepast, zonder enige medische behandeling. Het team Hypnose-Praktijk.net Antwerpen, Gent, Brugge, Ternat en Limburg verwelkomen u met open armen. Ook in Nederland zitten diverse praktijken die u kunnen helpen om overtollig gewicht met behulp van hypnotherapie kwijt te raken. Heeft u nog vragen of twijfelt u nog of deze behandeling geschikt is voor u? Maak dan een afspraak of stuur een e-mail via het contactformulier op de site. Wij streven erna uw vraag te beantwoorden binnen 24 uur. 

Afvallen in slechts drie sessies

Een virtuele maagband helpt u gewicht verliezen in slechts drie sessies. Op een veilige en verantwoorde helpen onze deskundigen u om uw overtollige kilo’s kwijt te raken. Elke sessie kent een globaal doel, maar wordt natuurlijk aangepast aan het individu en zijn/haar doel. Een algemeen overzicht van de inhoud van de verschillende sessies zal zijn:

  1. In de eerste sessie maakt u kennis met uw behandelaar. De oorzaak van uw overgewicht wordt vastgesteld en er wordt gekeken naar eventuele eetstoornissen. Het onderbewustzijn wordt getraind om vreetbuien, emo-eten, overeten en andere eetproblemen op te lossen. Immers, het is van groot belang om eventuele eetstoornissen aan te passen voordat de virtuele maagband wordt geplaatst. 
  2. Gedurende de tweede sessie komen versterkende suggesties aan bod. Deze veranderen uw eetgewoonten en dragen bij aan de motivatie om gewicht te verliezen. 
  3. In de derde sessie kan de virtuele maagband, indien nodig, strakker gezet worden. Hierdoor worden de effecten van de hypnotische virtuele maagband versterkt. U kunt ook zelf uw virtuele maagband strakker zetten. Hiervoor maakt u gebruik van zelfhypnose. Tijdens deze sessie leert u op een unieke en leuke vorm hoe u deze zelfhypnose kunt toepassen. 

Virtuele maagband versus medische maagband

Gebruik maken van een virtuele maagband, in plaats van een medisch aangebrachte maagband, kent vele voordelen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Met een virtuele maagband kunt u elk type voedsel nog eten, zonder hier enige last van te ondervinden. Het enige verschil is dat u kleinere porties eet. Een chirurgisch aangebrachte maagband zorgt er vaak voor dat patiĆ«nten niet elk voedingsmiddel meer kunnen eten. De diameter waar het voedsel doorheen moet is erg klein geworden, waardoor patiĆ«nten vaak moeten braken nadat zij bepaalde voedingsmiddelen als rauwkost, fruit, vlees of vis hebben gegeten.
  • Waar een chirurgische maagband gepaard kan gaan met technische problemen en inwendige bloedingen, kent een hypnotische maagband geen fysieke nadelen.
  • Gewicht verliezen met een virtuele maagband is vele malen goedkoper dan een chirurgische ingreep. De chirurgische maagband kost tussen de 5000 euro en 8000 euro, terwijl het gehele traject van hypnotherapie maar 375 euro kost. 
  • Voor een chirurgische maagband komt u pas in aanmerking vanaf een bepaald gewicht. Een hypnotische maagband is veilig, waardoor deze zelfs bij mensen met licht overgewicht toegepast kan worden.