Investeren in de palletiser

Welkom bij Contimeta; de specialist op het brede gebied van verpakkingen en verpakkingstechnieken. Wij weten alles van het productieproces van bedrijven en hoe dit te versnellen en dus te verbeteren door het implementeren van machinerie die bijdraagt aan het versnellen van de processen. Sneller en beter verpakken betekent meer omzet. De manier waarop u producten verpakt is belangrijk en voor iedere bedrijf verschillend. Het leveren van machines die daarbij helpen is wat wij doen. Wij hebben ervaring en kennis in huis om snel de beste oplossingen voor u te vinden. De meeste producten die wij verkopen hebben wij op voorraad en dat betekent dat bijvoorbeeld de pallatiser altijd geleverd kan worden op korte termijn. De palletiser is een van de producten die wij in ons assortiment hebben en waar wij veel klanten tevreden mee hebben gemaakt en nog altijd mee maken. Dit product maakt het mogelijk om het proces van palletisering te automatiseren en dat scheelt heel veel tijd en energie. Het betekent dat u niet meer met mensenkracht hoeft te stapelen, maar dat dit allemaal automatisch gaat. De tijd en de energie die u dit oplevert, kunt u in andere zaken kan investeren. Investeren in de palletiser is dan ook een hele goede keuze. Op het moment hebben wij een palletiser van een iets kleiner formaat in ons assortiment. Deze is wat betreft prijs wat toegankelijker voor bedrijven en dient hetzelfde doel. Wij raden u dan ook aan om even te kijken naar de mogelijkheden. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

  • Verpakkingstechniek
  • Bevestigingstechniek
  • Persluchttechniek
  • Advies op maat
  • Snelle lijnen

Palletiser en andere technieken

De palletiser is een goed voorbeeld van een product dat uw snelheid aanzienlijk verbetert. De palletiser kan worden gebruikt voor verschillende bedrijven binnen de industriele sector. Omdat wij nu een kleiner formaat palletiser hebben, is het voor meer bedrijven mogelijk om de investering te doen. Wij bieden echter tevens de mogelijkheid om onze producten te leasen. Het stapelen van pallets gebeurt nog altijd in veel bedrijven door mensenhanden. Echter, tillen zou anno 2015 niet meer iets zijn wat aan mensenhanden uitbesteed mag worden. De technieken reiken immers veel verder dan dat en een van de producten van die ver ontwikkelde technieken  is de palletiser. Contimeta levert haar diensten sinds jaar en dag. Haar wortels kunnen we vinden in de dertiger jaren. Zo ziet u maar hoe lang wij al bestaan. Wij beperken onze diensten dan ook niet alleen maar tot Nederlandse bodem, maar leveren onze producten ook in België en Luxemburg. Dat geldt voor de kwalitatieve palletiser alsmede voor tal van andere producten. Omdat wij een veelheid aan producten bieden ten behoeven van het productieproces van bedrijven in de industriële sector, en omdat wij al vele jaren ervaring op onze naam hebben staan, kunnen wij altijd de beste mogelijkheden bieden en de beste oplossingen voor uw bedrijf. Mocht u dan ook vragen hebben over de palletiser en wat er allemaal mogelijk is als het gaat om het automatiseren van processen, neem dan contact op. Wij delen de kennis die wij in meer dan vijftig jaar als familiebedrijf hebben opgebouwd graag met u. Verpakkingen komen in verschillende soorten en maten. Welke verpakkingen passen bij u? Wij zoeken het uit! Verbeter uw productieproces en haal meer rendement uit uw bedrijf.

Contimeta gaat voor kwaliteit

Contimeta gaat voor kwaliteit en duurzame oplossingen helemaal toegespitst op uw bedrijf en de processen die aan de orde zijn binnen uw bedrijf. Dat betekent niet alleen dat onze machinerie van de beste kwaliteit is, maar dat betekent ook dat wij zorgen voor het onderhoud van die machines. Daarmee verlengen wij de levensduur van de machines die wij leveren aanzienlijk en dat is precies de bedoeling. Omsnoeren, afsluiten of krimpen; verschillende technieken kunnen wij voor u mogelijk maken. Wij kunnen onszelf en onze werkzaamheden omschrijven als leverancier van de beste systemen. Systemen dienen te passen en aan te sluiten bij de producten die verpakt en verplaatst moeten worden. Er zijn veel ontwikkelingen gaande als het gaat om verpakkingen en de manieren waarop producten verpakt dienen te worden en wij blijven onze diensten daarom altijd uitbreiden en aanscherpen. Dat is dan ook de reden dat wij de palletiser in ons assortiment hebben opgenomen. Deze kleinere variant van de machine biedt voor een bredere groep bedrijven de juiste oplossingen. Mocht u meer willen weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Wij bedienen u graag van advies op het gebied van verpakkingstechnieken en kijken met aandacht naar de mogelijkheden die passend zijn voor uw producten. De bedrijfsprocessen versnellen moet een doel van ieder bedrijf zijn; het belangrijkste doel, want alleen door het versnellen en automatiseren van bedrijfsprocessen door bijvoorbeeld de aanschaf van de palletiser kan groei bestaan en zal u succes behalen. Er zijn diverse mogelijkheden voor het aanpassen van uw inpakmethode. Soms is het zaak dat er wordt gekozen voor een andere methode van inpakken die meer past bij het product. Omdat wij veel ervaring hebben, kunnen wij u altijd vertellen wat de mogelijkheden op dit gebied zijn die passen bij het product dat u aanbiedt. U kunt te alle tijden rekenen op een aandachtige blik en een deskundig oog. Wilt u als bedrijf meer weten over technieken en speelt u met het idee om te investeren in een nieuwe inpaktechniek? Wij adviseren u hiertoe altijd even onze website te bekijken.