Wasblokjes bestellen bij Wemke

Het woord ‘encaustic’ staat voor ‘inbranden’. Encaustic art is een kunstvorm die al heel erg lang bestaat. Er wordt bij deze kunstvorm gebruik gemaakt van bijenwas. Wasblokjes bestellen kunt u bij Wemke, als u graag aan de slag wilt met deze veelzijdige kunstvorm waar altijd wel weer iets nieuws aan te ontdekken valt. De manier waarop we tegenwoordig gebruik maken van de techniek is met een strijkijzer een wasblokjes. Zo branden we naar gelieve mooie kleuren in en creëren we patronen op papier. Hiervoor dient u wel speciaal papier te gebruiken. Voor alle toepassingen en materialen kunt u terecht bij Wemke. U kunt uw bestelling online plaatsen en dat wordt uw bestelling binnen twee dagen geleverd. Heeft u vragen of wilt u iets weten over een product, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen! Er zijn door de jaren heen steeds meer toepassingen bijgekomen voor het gebruik van wasblokjes met deze kunstvorm en daar houdt Wemke u graag van op de hoogte. Zij volgde haar passie door zich helemaal toe te leggen op encaustic art en wil deze passie graag overbrengen aan andere mensen die graag de creatieve mens in zichzelf willen ontdekken. Voor wasblokjes kunt u op ieder moment terecht op de webwinkel van Wemke! Een ook voor andere producten bent u hier op het juiste adres. Ieder mens heeft een creatieve kant. Deze kant mag ontdekt worden en vaak leidt het ontdekken van de creatieve mens in uzelf tot hele mooie dingen zoals kunst en simpelweg plezier in het leven. Wanneer we onze creatieve ik toelaten, laten we vaak veel meer toe in ons leven zoals de vrijheid en de moed om te durven zij die je bent. Wie bent u? Ga de reis aan met uzelf en kies voor een kunstvorm die veelzijdig is. Wellicht ontdekt u wel een nieuwe passie! Wasblokjes bestellen kan hier, op ieder moment van de dag. Ze komen in diverse thema’s zoals:

  • Fantasy
  • Expanding
  • Landscape
  • Starter
  • Vivid

Wasblokjes voor encaustic art

Wasblokje aanschaffen voor toepassingen van encaustic art; kijk eens naar de mogelijkheden die u hier heeft en maak uw keuze. Bij encaustic art wordt gebruik gemaakt van bijenwas en wasblokjes zijn op maat gemaakte blokjes die dit materiaal bevatten en waarmee de toepassingen makkelijk en leuk wordt. Doordat u in deze kunstvorm werkt met versmeltingen is het zo dat iedere toepassing ook een unieke toepassing is. Iedere versmelting is namelijk een volstrekt uniek proces waar u maar in beperkte mate invloed op kunt uitoefenen. Als u meer wilt weten over de toepassingen dan heeft u heel erg veel mogelijkheden om filmpjes te vinden online. Een aantal van die filmpje over de toepassing van en met wasblokjes vindt u terug op de website bij Wemke. Voor het maken van een kunstwerk met encaustic art heeft u een aantal dingen nodig en dat zijn een strijkijzer, papier en wasblokjes. U brengt de wasblokjes aan op het strijkijzer. Doordat het strijkijzer warm is, zal de was smelten. Het papier legt u intussen klaar of heeft u al klaargelegd. Vervolgens zet u het strijkijzer op het papier. Zo wordt de was naar het papier gebracht. Zolang de was van de wasblokjes warm is, kan het alle vormen aannemen die u maar wilt. U kunt speciale technieken toepassen zoals het maken van speciale bewegingen met het strijkijzer om speciale patronen te creëren. U kunt een bepaald patroon makkelijk ongedaan maken wanneer u er niet tevreden over bent door simpelweg met het strijkijzer het patroon te verwijderen. Dit maakt de techniek zeer bevrijdend, want u kunt op ieder moment opnieuw beginnen en zo leert u steeds beter te werken met deze techniek en zullen de creaties ook steeds mooier worden!

Werken met een natuurlijke stof

Bijenwas is een natuurlijke stof die ook voor andere doeleinden wordt gebruikt en niet alleen in deze kunstvorm. Wasblokjes en bijenwas worden bijvoorbeeld ook gebruik voor kaarsen en soms voor de bewerking van hout. Het is een vette stof die vele doelen kan dienen. Versmelting van wasblokjes in diverse kleuren op hiervoor speciaal papier kan waanzinnige beelden opleveren. Encaustic art is een kunstvorm die zeer de moeite waard is om te ontdekken en dat is dan ook iets wat steeds meer mensen doen. Als u op zoek bent naar materialen zoals om aan de slag te gaan met deze veelzijdige kunstvorm dan kunt u bij de encaustic art winkel van Wemke alle producten krijgen die u maar nodig heeft. Encaustic art werd aangetroffen in schilderingen, driehonderd jaar na Christus. Het werken met was heeft vele voordelen, maar een van de mooiste gegevens van het werken met was is toch wel dat het een natuurlijke stof is. Het werken met wasblokjes staat gelijk aan het werken met de stoffen die de natuur ons heeft. Er zijn geen chemische processen bij betrokken alleen warmte. Dat maakt het werken met was ook een spirituele ervaring die de moeite waard is om te ontdekken. Veel mensen gingen u voor en ontdekten de magie van deze kunstvorm door simpelweg aan de slag te gaan en te kijken wat er allemaal mogelijk is. Wilt u ook ontdekken hoe het voelt om te werken met bijenwas en experimenteren met kleuren en warmte; bekijk dan eens de filmpjes op de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Op de website vindt u vervolgens alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan.