Kom bij ons de vaccicheck doen voor uw hond

“Wanneer u er graag zeker van wilt zijn of uw hond nog goed gezond is, kunt u bij ons in de kliniek een vaccicheck laten doen. Wat is een vaccicheck? Een vaccicheck is een test waarmee we kijken hoeveel afweerstoffen er in het bloed van uw hond zitten. Dit is belangrijk om te weten omdat we aan de hand van het aantal afweerstoffen kunnen zien of uw hond nog goed gezond is. Het is namelijk belangrijk om te weten of uw hond nog altijd goed beschermd is tegen bijvoorbeeld het canine parvovirus, het caninie distempervirus (ook wel de hondenziekte genoemd) of het canine adenovirus. Dit is een besmettelijke leverziekte waaraan honden kunnen lijden en zelfs kunnen komen te overlijden wanneer u het niet vroeg genoeg signaleert. Wij kunnen uw hond tegen deze ziektes behandelen en wij kunnen uw hond ook vaccineren om deze ziektes uberhaupt te voorkomen. Dit noemen wij bij ons op de zaak een titerbehandeling. Mocht u zich afvragen of het noodzakelijk is om uw hond te laten vaccineren tegen deze ziektes dan komen we terecht in een wetenschappelijke discussie die u nu al een aantal jaar gevoerd wordt. De centrale vraag in deze discussie is of honden een keer per jaar gevacineerd moeten worden, of dat dit slechts een keer per drie jaar nodig is. Wanneer u bij ons een vaccicheck komt laten doen, kunt u zien hoe uw hond eraan toe is. Wij willen u da nook graag uitnodigen om een keer met uw trouwe viervoeter naar onze kliniek te komen zodat wij uw hond kunnen testen. Wij nodigen u uit om snel even naar onze site Dierenartsenpraktijkdanswijk.nl te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor uw hond kunnen doen. Wij hebben altijd wel ruimte om uw hond te onderzoeken dus wij hopen dat u snel een keer een afspraak met ons wilt komen maken.

Een vaccicheck geeft u snel inzicht over de gezondheid van uw hond

Wanneer u graag zeker wilt zijn dat uw hond nog in goede gezondheid is, kunt u bij ons een vaccicheck komen laten doen. Wij zullen uw hond bekijken en kijken of hij nog over voldoende afweerstoffen beschikt. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij uw hond vaccineren en dan nodigen wij u later nogmaals uit om een vaccicheck te komen doen. Wij kunnen dan bekijken of de vaccins hebben geholpen. Dit is bijna altijd het geval. Wij willen u graag uitnodigen om via onze site een afspraak met ons te komen inplannen om te kijken wat wij voor uw hond kunnen betekenen. Ook voor andere zaken dan enkel een vaccicheck kunt u uiteraard altijd bij ons komen aankloppen. Wij kunnen al uw huisdieren goed behandelen en wij hebben ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld operaties uit te voeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier, wat het dan ook moge zijn, bij ons in goede handen is. Wij hopen u dan ook snel een keer te mogen spreken.

Kies voor het beste voor uw dier!

Wij hopen dat u een keer bij ons in de kliniek langs wilt komen met uw hond om hem te laten beschermen tegen tal van ziektes. Wij zorgen er graag voor dat uw hond in goede gezondheid blijft en beschermd is tegen:

  • het canine parvovirus
  • het canine distempervirus
  • het canine adenovirus

Kijk snel even op onze site voor meer informatie over onze mogelijkheden. Ook kunt u hier vandaag nog een afspraak met ons komen inplannen mocht u graag een keer bij ons langs willen komen.”