Krijg geld met cashback

Wie wil er nou geen geld verdienen met het verkopen van spullen? Nee, we hebben het niet over het starten van een eigen onderneming, maar over het gebruiken van ZeroDeals.nl. Met iedere online aankoop via deze website verdien je punten. Daarmee kun je onder andere sparen voor cashback. Hoe goed klinkt dat? Geld uitgeven om het weer terug te krijgen. ZeroDeals.nl geeft je allemaal acties waarmee je ook nog eens sneller punten kunt sparen. Wat dacht je van het invullen van een simpele enquête? Of door het spelen van een spelletje? Zie jij een grote aankoop tegemoet? Verzeker je jezelf er dan van dat je deze doet via ZeroDeals.nl. Iedere maand wordt daar een top 10 van de grootste spaarders gevormd. Sta jij in die top 10? Dan krijg je weer extra punten toegekend. Heb jij deze maand de meeste punten van iedereen gespaard? Dan krijg je wel 10.000 punten extra. Deze kun je uitgeven aan cashback. Je krijgt dan handje contantje je geld. Bij wijze van spreken uiteraard. Je krijgt het bedrag waarvoor je de cashback neemt netjes op je rekening gestort. Op de website vind je hier meer informatie over. Bijvoorbeeld wanneer je precies het bedrag op je rekening hebt staan en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Heb je vragen? Neem dan contact op met ZeroDeals.nl. Lees eerst eens goed de website door, maar ze beantwoorden uiteraard graag alle vragen die je eventueel hebt. Je kunt ze ook via andere kanalen bereiken. Dus je hoeft er niet per se de telefoon voor op te pakken. Heb je geen interesse in cashback? Spaar dan voor een van de vele gratis producten die je bij ZeroDeals.nl op de website vindt. Wat dacht je van:

  • parfum
  • games
  • elektronica

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het gratis kopen met je gespaarde punten bij ZeroDeals.nl. Ben je er nog niet van overtuigd of dit spaarprogramma ook echt iets voor je is? Kijk dan zeker eens op de website en zie welke voordelen je er allemaal uit kunt halen.

Gaat jouw keuze ook naar de cashback?

Het kiezen voor de cashback wordt door vrij veel mensen gedaan. Soms omdat ze niets anders op de website zien wat ze op dat moment nodig hebben, maar er zijn ook gevallen bekend van mensen die snel cashback nodig hadden. We hebben de meest uiteenlopende reacties gehad en dat vinden we leuk. Het is altijd interessant om te weten waarom mensen kiezen voor cashback. Soms zijn je punten namelijk meer waard wanneer je voor een gratis product gaat. Het hangt er maar net vanaf wat voor actie je kiest en wat er op dat moment aangeboden wordt. Dit aanbod wisselt namelijk. De cashback is er altijd en is ook altijd te krijgen voor hetzelfde aantal punten. Dit wisselt zeer zelden. De andere producten die je met je punten kan krijgen wisselen dus wel. Zie je deze maand een prachtig parfum in het assortiment? Wacht dan niet te snel met bestellen wanneer je het juiste aantal punten hebt. Voor je het weet ben je te laat en is je kans erop verkeken. Uiteraard hoeft dat helemaal niet zo erg te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om dan natuurlijk alsnog een cashback te doen of juist voor een ander product te gaan. Je zou het bijvoorbeeld niet voor jezelf, maar voor een ander kunnen besteden. Zowel voor jou als die ander hartstikke leuk als je ineens als verrassing een cadeautje bij je hebt. Daar wordt iedereen toch vrolijk van.

Sparen voor de cashback

Hoe gaat het sparen voor de cashback of andere gratis producten nou precies in zijn werk? Het is heel simpel! ZeroDeals.nl is bij heel veel Nederlandse online webshops aangesloten. Wanneer je een bestelling wilt gaan plaatsen bij een van deze webshops zorg je dat je je eerst aanmeldt bij ZeroDeals.nl en dan via die beveiligde omgeving naar de webshop van je keuze gaat. Het is zo simpel. Het is echter wel iets dat je absoluut niet moet vergeten. Wanneer je namelijk op de webshop zelf een bestelling plaatst, maar vergeet om dit via Zero Deals te doen dan krijg je geen punten. Zero Deals kan namelijk niet achterhalen of jij recht hebt op die punten. Vergeet deze belangrijke stap dan ook absoluut niet. Dat zou erg zonde zijn. Wanneer je je hebt ingelogd bij Zero Deals, ga je via die website naar de webshop. Je komt dan daar in de vertrouwde omgeving van je webshop terecht. Je zult niet ineens een rare banner of iets dergelijks zien. Je volgt daar de stappen van het bestellen zoals je het gewend bent. Je komt niet meer terug op de website van Zero Deals. Je kunt daarna gewoon verder gaan met andere aankopen, eventueel via Zero Deals of met het checken van je e-mails. Dat is allemaal geen probleem. ZeroDeals gaat kijken naar je aankoop en de punten die je behoort te krijgen. Wanneer ze deze controle hebben uitgevoerd en het is goedgekeurd krijg jij je punten bijgeschreven. Dit kan een aantal weken duren. Heb je na twee weken nog geen punten voor cashback bijgeschreven gekregen? Neem dan even contact met ze op. Ze kunnen dan voor je bekijken of er eventueel iets is misgegaan of ze kunnen je vertellen waarom de punten uiteindelijk niet zijn toegekend. Dit komt echter zelden voor. Wanneer je je netjes aan de voorgeschreven regels van cashback houdt is er niets aan de hand en krijg je de cashback.