Ruilplaats maakt ’t mogelijk!

Bent u nou al jaren op zoek naar een praktisch online platform om spullen te ruilen? Ziet u hier het belang wel van in? Dan is het goed dat wij u even treffen, want wij hebben goed nieuws voor u. Er is namelijk een nieuw concept online gekomen, getiteld Ruilplaats. Via www.ruilplaats.nl kunt u heel gemakkelijk een ruil aangaan met iemand die bijvoorbeeld precies de laptop heeft die u eigenlijk had willen kopen, en die graag de uwe over wil nemen. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Veel mensen zijn blij dat er nu eindelijk een ruilplaats bestaat, waar ze niet alleen spullen kunnen kopen van andere mensen, maar deze ook kunnen ruilen. En dat is natuurlijk ideaal. Klinkt dit u ook wel als muziek in de oren, maar wilt u er eerst even wat meer van weten? Dan kunt u even een kijkje nemen op onze website ruilplaats.nl. Hier ziet u gelijk de beste ruilplaats van het hele land. Het leuke is, dat u via dit platform heel eenvoudig in contact kunt komen met andere mensen die iets nodig hebben wat u misschien wel bezit. U kunt direct zien wat anderen zoeken, en daar kunt u dan vervolgens handig op in spelen door exact dit artikel te bieden. Hiervoor kunt u dan weer een ander artikel van de andere persoon terug krijgen. Kortom, ruilplaats is echt een online podium voor het klassieke ruilen. Er is dus helemaal geen geld meer nodig om aan nieuwe dingen te komen. Het is dus niet alleen goed voor uw plezier en goed voor het opruimen van uw zolder, maar ook nog eens voor uw portemonnee. Kortom, de ruilplaats is er voor iedereen die het nodig heeft. Bent u inmiddels wel nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten? Kijk dan op de site of neem contact met ons op. Wij horen ’t graag van u!

Hebt u al wel eens gehoord van ruilplaats?

We leven in roerige tijden. De wereld begint net weer een beetje uit het dal te klimmen van de financiële crisis. En ook zijn er veel initiatieven om het roer helemaal om te gooien. Onze economie moet duurzamer ingericht worden. En nou is het natuurlijk erg lastig om in één klap het hele systeem om te gooien, maar u kunt uiteraard wel zelf een bijdrage leveren aan een betere wereld. Ze zeggen ook wel eens: een beter milieu begint bij jezelf. En zo is het ook. Dus deelt u ook deze mening en houdt u er niet van om dingen weg te moeten gooien? Kijk dan eens op de ruilplaats, om er achter te komen of er iemand ander misschien belang heeft bij die ene oude klok die u van uw overgrootmoeder gekregen hebt. Vaak zijn er op ruilplaats genoeg mensen te vinden die ergens heel veel waarde aan hechten, terwijl u het liever weg zou gooien. Op die manier kunt u gemakkelijk een ander blij maken met iets wat u niet meer hoeft. En het mooie is, dat u er via ruilplaats ook nog eens iets voor terug krijgt. Dan slaat u echt twee vliegen in een klap. En dat is geweldig. Als u het vanuit dit perspectief gaat bekijken, dan kunt u dus kosteloos nieuwe spullen aanschaffen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken op ruilplaats en uw overbodige dingen aanbieden via dit platform. En dan is een deal zo gemaakt! Wij van ruilplaats houden alles nauwlettend in de gaten, om op die manier goede matches te kunnen maken. Zo vist u nooit achter het net en kunt u altijd krijgen wat u wilt. Als een ander hier tenminste van af wil. Ruilplaats is tegelijk betrouwbaar en verrassend!

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Ruilplaats.nl bewijst dat shoppen ook anders kan. ‘In real life’ zijn er steeds vaker markten te zien, waar mensen hun oude kleren in kunnen leveren, en dan weer dezelfde hoeveelheid ‘nieuwe’ kleding mee kunnen nemen. Ruilplaats is eigenlijk de online variant hierop, en gaat zelfs nog een stapje verder. Bij ons kunt u namelijk veel verschillende soorten dingen ruilen, die wij hieronder graag even voor u opsommen, om u een goed beeld te krijgen van wat u zoal van ons kunt verwachten. Bij ons kunt u de volgende artikelen ruilen:

 • huizen
 • laptops en computers
 • auto’s en onderdelen
 • allerlei boeken
 • klusmaterialen
 • fietsen en brommers
 • cd’s en dvd’s
 • motoren
 • kleding
 • vakanties die al geboekt zijn
 • boten en watersport artikelen
 • sportartikelen en benodigdheden voor fitness
 • alles voor uw tuin en het terras
 • witgoed, zoals wasmachines, ovens en magnetrons
 • en natuurlijk diensten

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt er wel mee terecht op de speciale ruilplaats. U hoeft dus geen briefjes meer op te hangen in de supermarkt, maar kunt uw overbodige spullen gewoon aanbieden via ruilplaats. En zeg nou zelf, dit is toch geweldig? Zoiets wilt u toch ook wel? Omdat www.ruilplaats.nl een relatief nieuw concept is, kunnen wij het ons goed voorstellen dat dit wat vragen bij u oproept. Daarom staan wij u altijd graag te woord, om elke vraag uitvoerig te beantwoorden. Als u meer informatie wilt hebben, dan raden wij u even om even contact met ons op te nemen via de telefoon, de mail of de site. Wij horen graag van u!