Maak reclame met zadelhoesjes

jmpromotions - zadelhoesjes

Het is niet altijd even gemakkelijk om goed promotiemateriaal voor je bedrijf te vinden. Tenslotte moet het aan nogal wat eisen voldoen en daar moet je maar net het juiste product bij vinden. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je met het product je (potentiƫle) klanten kunt aanspreken. Het is dus van belang dat je je doelgroep goed kent. Neem nu bijvoorbeeld het inzetten van zadelhoesjes voor het maken van reclame voor je bedrijf. Dit is een goede optie, want je spreekt er een hele grote doelgroep mee aan. In een fietsland als Nederland schiet je hiermee altijd raak. Het is een van de manieren om heel veel mensen te bereiken. Niet alleen de eigenaar van de fiets waarop je het zadelhoesje bevestigt zal het product zien, maar ook de mensen die hier gedurende de dag langskomen. Het is dan ook niet gek dat veel bedrijven voor dit promotiemateriaal kiezen.

  • Goedkoop
  • Full-colour
  • Snelle levering
  • Recycled
  • Op maat gemaakt

Wanneer je op de website van JM Promotions gaat kijken, dan vind je hier veel mogelijkheden voor het laten bedrukken van zadelhoesjes. Zo heb je voldoende goedkope opties om de kosten van het promoten van je bedrijf niet te hoog op te laten lopen. Als eigenaar van een bedrijf let je natuurlijk altijd goed op de uitgaven en deze hou je het liefst zo laag mogelijk, de goedkope zadelhoesjes zijn dan de optie voor jou!

Kies voor zadelhoesjes in full-colour

Maakt geld voor jou niet zo heel veel uit en besteed je liever iets meer aan de zadelhoesjes die van een betere kwaliteit zijn? Dan is de full-colour optie iets voor jou. Hiermee krijg je zadelhoesjes van een betere kwaliteit en je hebt meer keuze in kleuren. Waar je bij de goedkope optie slechts uit enkele kleuren kunt kiezen, kun je met de full-colour mogelijkheid helemaal losgaan. Dit is ook een verstandige keuze voor bedrijven die een logo hebben waarin veel kleuren verwerkt zijn. Een van de beste tips die wij bedrijven kunnen geven, is om er altijd voor te zorgen dat je als bedrijf herkenbaar bent. Het is beter om iets meer geld te besteden aan zadelhoesjes in full-colour, dan om voor de goedkope optie te gaan en hiermee de plank totaal mis te slaan. Dit is ook een van de redenen waarom ze bij JM Promotions zoveel mogelijkheden bieden op dit gebied. Ieder bedrijf zit weer anders in elkaar en stellen andere eisen aan het promotiemateriaal dat zij gebruiken. Is natuur bijvoorbeeld belangrijk voor jullie? Ga dan voor de gerecyclede optie van de zadelhoesjes, dit past ideaal bij jullie.

Zadelhoesjes met een snelle levering of op maat gemaakt

Heb je het promotiemateriaal zo snel mogelijk nodig? Kies dan voor de zadelhoesjes met een snelle levering. Hierbij heb je keuze uit de hoesjes die op dit moment op voorraad zijn en die dus in een hoog tempo voor je bedrijf geproduceerd kunnen worden. Heb je juist iets ruimer de tijd? Kies dan voor de volledig op maat gemaakte optie. Je krijgt dan de zadelhoesjes die aan al je eisen en voorkeuren voldoen. Met de producten die jij inzet voor het promoten van je bedrijf is het belangrijk dat jij er trots op bent en dat je het graag deelt met je (potentielel) klanten. Met de op maat gemaakte versie zal dat zeker het geval zijn. Je hebt hier veel keuze uit bijvoorbeeld materiaal, kleuren en natuurlijk de plaatsing van je bedrijfslogo of een ander ontwerp waarvoor je kiest. Neem contact op met JM Promotions om de mogelijkheden te bespreken.