Vind uw erfgoed met de erfgoedmakelaar

hofstaetemakelaardij - Erfgoedmakelaar

Droomt u er al jaren van om een monumentaal pand te beheren en er in te wonen? Dan is het tijd dat u hier actie op gaat ondernemen. Veel mensen laten zich tegenhouden om hun dromen na te streven omdat zij denken dat het hen toch niet gaat lukken. Monumentaal erfgoed komt u inderdaad niet (of zelden) tegen bij een doorsnee makelaar, maar er is wel degelijk een makelaar die u op dit gebied kan helpen. Bij Hofstaete Monumenten zit u hiervoor goed. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van monumentaal erfgoed. Zij zijn een zeer ervaren erfgoedmakelaar waar u met een gerust hart terecht kan.

  • Woningaanbod
  • Makelen
  • Taxeren
  • Restaureren
  • Adviseren

Wanneer u ervoor kiest om een “gewoon” huis te kopen, dan komen hier al de nodige dingen bij kijken, maar dit valt in het niets vergeleken bij wat een monumentaal pand met zich mee kan brengen. Het is een geweldige ervaring om te hebben, maar u moet zich er wel van bewust zijn dat het hard werken kan zijn en dat u van de gemeente de nodige eisen kunt krijgen waaraan u moet voldoen. Het woningaanbod op dit gebied is echter prachtig en met een erfgoedmakelaar aan uw zijde die u exact kan vertellen waar u op moet letten en wat de beste opties voor u zijn, bent u goed op weg!

Laat u helpen door de erfgoedmakelaar

De erfgoedmakelaar van Hofstaete Monumenten waar u mee in contact zult zijn tijdens het proces zal u altijd de beste persoonlijke service geven. Het aan- of verkopen van een woning is altijd een bijzondere gelegenheid. Dit doet u tenslotte niet iedere dag, maar met een monumentaal pand is het nog niet even iets specialer. Het is dan ook van belang dat dit op de best mogelijke manier gebeurd en daarom bent u bij de erfgoedmakelaar van Hofstaete Monumenten in de juiste handen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet zomaar voor de eerste de beste erfgoedmakelaar kiest. Hier wilt u de juiste overweging en uiteindelijk uw keuze in maken. Dit snappen ze heel goed bij Hofstaete Monumenten. Zij gaan dan ook graag een introducerend gesprek met u aan, zodat beide partijen duidelijk kunnen maken wat zij van elkaar verwachten en wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Het is belangrijk om dit goed op een rijtje te hebben. Zo weten u en de erfgoedmakelaar beide waar u aan toe bent en hoe de zaken zullen lopen. En dit is niet alleen het geval bij het aan- en verkopen van uw monumentale pand, ook wanneer het aankomt op het taxeren of restaureren van het gebouw bent u hier aan het juiste adres.

Contact opnemen met de erfgoedmakelaar

Heeft u al plannen om een monumentaal erfgoed te verkopen of aan te schaffen. Kijk dan eens vrijblijvend op de website van Hofstaete Monumenten. Hier vindt u bijvoorbeeld het actuele aanbod van panden die zij op dit moment in de aanbieding hebben. Neemt u hier rustig een kijkje en verdiep u in de specialisatie die zij hier hebben. Als u een pand wilt gaan kopen, dan kunt u direct zien of er op dit moment iets voor u tussen zit. Wanneer u hier echter bent gekomen om een pand te verkopen, dan kunt u bekijken of deze erfgoedmakelaar inderdaad de juiste match is voor uw woning. Uiteraard kan de erfgoedmakelaar u veel meer duidelijkheid geven in een persoonlijk gesprek. We raden u dan ook ten zeerste aan om een afspraak te maken. Dit kan gewoon over de telefoon!.