Met ICT in de cloud heeft u alles tot uw beschikking

In ons digitale tijdperk is ook de ICT afdeling van ons bedrijf niet meer weg te denken. Zonder de ICT afdeling bent u namelijk nergens. Echter hebben veel bedrijven nog veel verschillende documenten op verschillende computers staan, waardoor niet alle medewerkers erbij kunnen indien nodig. Daarom is ICT in de cloud een oplossing. Met ICT in de cloud heeft u namelijk alle bestanden op een  plek, waardoor iedereen bij de belangrijke documenten komt en alle zaken rondom ICT goed geregeld zijn. Bij ICT Spirit kunt u uw ICT in de cloud laten draaien, zodat alles een stuk overzichtelijker wordt. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van ICT in de cloud voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast zetten wij ook de verschillende vormen en de voordelen van ICT in de cloud op een rijtje, zodat u alle informatie bij de hand heeft.

ICT in de cloud komt in verschillende oplossingen

Cloud Computing is volgens velen de oplossing voor alle problemen rondom het moderne werken. ICT in de cloud zorgt ervoor dat u uw ICT-zaken anders kunt inrichten, waardoor de flexibiliteit, beschikbaarheid en efficiency verhoogd kunnen worden. ICT in de cloud kan daarnaast volledig aangepast worden op de werkzaamheden van uw organisatie. Wij helpen u daarom graag met de overstap middels onze Cloud Services. Dit levert u enkele voordelen op:

  • Abonnementsvorm in plaats van investeren
  • U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt
  • Flexibel en schaalbaar
  • Beheer van uw ICT-infrastructuur buiten de deur

Doordat u in abonnementsvorm betaalt, heeft u een betere financiƫle situatie binnen uw bedrijf. Daarnaast is alles maatwerk, waardoor u ook alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Als u met ons in contact komt voor uw ICT in de cloud, dan zorgen wij dat alles geautomatiseerd wordt zonder dat u het door heeft. Zo heeft u geen zorgen over uw ICT en kunt u rustig door met uw werkzaamheden. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij alle mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende oplossingen voor ICT in de cloud: Publieke cloud, Private cloud, Infrastructure as a Service en Hybride cloud. Al deze vormen hebben ieder zijn eigen voor- en nadelen bij uw organisatie. Daarom is het goed om alles besproken te hebben, zodat wij ook een helder beeld hebben van uw organisatie. Van hieruit beginnen wij aan het automatiseren van uw ICT-zaken, terwijl u rustig doorgaat met uw werkzaamheden. En dit alles heeft u tegen een schappelijk tarief, waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Wij bieden altijd de geschikte service

ICT Spirit is uw specialist op het gebied van ICT. Wij zorgen voor flexibele ICT-oplossingen passend bij uw organisatiedoelstellingen. Hierbij realiseren, beheren en adviseren wij over uw ICT-omgeving, zodat u altijd op alles voorbereid bent en met een gerust hart de werkzaamheden aan ons over kunt laten. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij altijd een geschikte oplossing hebben voor uw situatie. Functioneel en veilig gebruik van data is in onze ogen belangrijker dan het bezit van ICT-middelen. Het is essentieel voor de bedrijfsvoering waarop je altijd moet kunnen vertrouwen. Daarnaast betaalt u bij ons altijd een schappelijk tarief voor al onze werkzaamheden en diensten. Zo hoeft u het niet als investering te zien, maar als een abonnement. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://ictspirit.nl/over.

Lees meer…