Op zoek naar de perfecte postdozen online?

Postdozen zijn ontzettend handig voor het verzenden van pakketjes. Ze worden ook wel verzenddozen of postpakketdozen genoemd. De reden hiervoor is dat deze dozen speciaal gemaakt zijn om spullen in te verzenden. Normale dozen kunnen daarvoor ook prima werken, maar soms is het gewoon makkelijker om speciale postdozen te gebruiken, omdat deze veel gemakkelijker te sluiten zijn, en vervolgens weer te openen. De opening is namelijk meer een soort van deksel ten opzichte van normale dozen. Bij normale dozen sluit je ze door vier kartonnen flappen over elkaar heen te vouwen, en vervolgens dicht te plakken. Postpakketdozen zijn voorzien van een deksel, die slechts aan één zijde aan de doos vastzit, en dus gemakkelijk te openen en sluiten is. De deksel is voorzien van twee zijflappen, die je aan de binnenkant van de doos vouwt, en een voorflap, die voor de doos langs gaat, waarvan de twee uitstekende flapjes juist in de zijkant van de doos worden gevouwen. Dit is een hele stevige en betrouwbare sluiting, dus je hoeft bij het gebruik van deze speciale postdozen niet perse nog tape te gebruiken om de sluiting vast te zetten. De enige reden dat je dit misschien toch wilt doen is zodat zodra de doos onderweg is, nieuwsgierige mensen (bijvoorbeeld die bij de post werken) niet even kunnen spieken wat er zich in de doos bevindt. In principe is de sluiting van een postdoos van zichzelf dus al prima, maar wil je absolute zekerheid dat hij niet geopend wordt voor hij op zijn bestemming arriveert, plak hem dan voor de zekerheid nog eens dicht met een stuk tape. 

Postdozen op maat laten maken

Als je bijvoorbeeld een webwinkel start, of om een andere reden pakketjes moet gaan versturen, en je hebt besloten postdozen te bestellen, kijk dan eens op de website van Dozen Laten Maken (https://www.dozenlatenmaken.nl.) Hier kun je namelijk speciale postdozen op maat laten maken. Vind je het lastig om op andere websites verzenddozen te vinden die voldoen aan de afmeting die jij voor ogen hebt? Dan laat je ze toch gewoon op maat maken door Dozen Laten Maken?! In de webshop van Dozen Laten Maken vind je bovendien niet alleen deze speciale postdozen, maar nog veel meer andere type dozen en inpak-toebehoren, zoals:

  • Golfkarton platen
  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen
  • Vakverdelingen

Wat voor type doos je ook nodig hebt, je kunt hem geheel op maat laten maken bij Dozen Laten Maken. Als je postdozen op maat laat maken heb je altijd dozen bij de hand die precies passen bij datgene wat jij wilt inpakken en verzenden. Maar ook voor als je gewoon een goede verpakking nodig hebt, of niet perse de handige sluiting van een postdoos nodig acht, kun je terecht bij Dozen Laten Maken. Jij kiest gewoon de sluiting die je zelf het fijnste vindt. 

Dozen laten personaliseren

Het handige aan de dozen van Dozenlatenmaken.nl is dat je ze kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld je logo, een leuke afbeelding of een algemene boodschap voor de klant of de verzendpartij. Misschien verzendt je enkel breekbare goederen en wil je dat duidelijk kenmaar laten maken op de doos zelf, of vind je het leuk om een vrolijke afbeelding op de doos te laten drukken omdat je producten voor kinderen verkoopt en verzendt. Qua bedrukking is er bij Dozenlatenmaken.nl heel veel mogelijk. Contacteer ze gerust eens om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of de verzenddoos die jij in gedachte hebt gemaakt kan worden. Dan verzend jij in de toekomst alleen nog maar in precies passende dozen, die ook nog eens gepersonaliseerd zijn voor jouw bedrijf.