Wil jij een leuke familiedag in Twente beleven?

Een familiedag is natuurlijk altijd leuk. Je ziet je neefjes en nichtjes en je ooms en tantes weer die je al een tijdje niet hebt gezien. Je kunt ervoor kiezen om je familiedag gewoon thuis te vieren, maar het is natuurlijk leuker om een arrangement te boeken. Wanneer je een leuke familiedag in Twente wilt beleven, dan kan dat bij Outdoor Unlimited. Outdoor Unlimited heeft namelijk speciale arrangementen voor een sportieve en avontuurlijke familiedag op hun terrein. Je hebt verschillende mogelijkheden die allemaal garant staan voor een onvergetelijke familiedag vol humor en gezelligheid. 

Een onvergetelijke familiedag in Twente bij Outdoor Unlimited 

Outdoor Unlimited is een buitensportbedrijf in Twente. Zij hebben een ontzettend groot terrein waar je buiten allerlei sportieve activiteiten kunt doen. Outdoor Unlimited organiseert er echter ook verschillende arrangementen. Je kunt er ook voor je familiedag in Twente terecht. Er is namelijk niets leuker dan met je familie gezellig buiten zijn en avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Wanneer je ervoor kiest om je familiedag in Twente bij Outdoor Unlimited te organiseren, heb je de keuze uit verschillende avontuurlijke arrangementen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het echte Twentse arrangement. Dit arrangement is vooral leuk wanneer je een Twentse familie hebt. Je kunt dan genieten van verschillende Twentse spelen, zoals de kruiwagen race en het hooivork werpen. Dit staat garant voor een dag vol met plezier met je familie. Er zijn echter ook andere opties voor een leuke familiedag in Twente bij Outdoor Unlimited. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Expeditie Robinson-arrangement of voor de Maffe Maffia tocht. Het maakt dus niet uit waar je familie van houdt, er zijn genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke familiedag bij Outdoor Unlimited. Je kunt echter voor meer dan alleen een leuke familiedag in Twente terecht bij Outdoor Unlimited. Outdoor Unlimited heeft namelijk nog meer soorten arrangementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Vrijgezellenfeesten 
  • Bedrijfsuitjes 
  • Schoolreisjes 
  • Kinderfeesten 

Als je dus op zoek bent naar een sportieve dag, gevuld met avontuurlijke buitensportactiviteiten, ben je bij Outdoor Unlimited in Twente aan het juiste adres. De verschillende arrangementen zijn te boeken voor zowel grote groepen als kleinere groepen. De arrangementen komen in verschillende prijsklassen, waarbij je elk arrangement kunt upgraden naar een hogere prijsklasse. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een upgrade waarbij alcoholische dranken zijn inbegrepen, of extra warme snacks en hapjes. Bij alle arrangementen zit een welkomstdrankje en een afsluitende barbecue inbegrepen. Een avontuurlijke en sportieve dag moet natuurlijk in stijl afgesloten worden met een gezellige barbecue op het terrein van Outdoor Unlimited. 

Boek nu een arrangement bij Outdoor Unlimited 

Kies voor een sportieve en avontuurlijke familiedag in Twente bij Outdoor Unlimited. Er zijn meerdere verschillende arrangementen beschikbaar, dus voor elke familie zit er wel iets leuks tussen om uit te kiezen. De arrangementen zijn allemaal scherp geprijsd en zijn uit te breiden met verschillende opties. Al vanaf vijfentwintig personen kun je een arrangement boeken bij Outdoor Unlimited. Kijk voor meer informatie over het organiseren van een leuke familiedag in Twente bij Outdoor Unlimited op https://www.outdoorunlimited.nl/familiedag-twente/. Je kunt hier precies zijn welke arrangementen je allemaal kunt boeken, wat deze precies inhouden, hoe lang ze duren en wat er wel en niet bij inbegrepen zit. Zo kun je dus het perfecte arrangement uitkiezen voor jouw familie. Wanneer je dan het arrangement voor je familiedag hebt uitgekozen, kun je via outdoorunlimited.nl gemakkelijk boeken. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen om vrijblijvend een offerte op te vragen. Waar wacht je dus nog op? Boek nu je arrangement voor een onvergetelijke familiedag bij Outdoor Unlimited.