Wil jij een cursus Excel volgen?

Excel, een Microsoft Office-programma waar sommige mensen in hun dagelijks leven mee werken en sommige mensen nog nooit van hebben gehoord. Excel is een handig programma waarmee je verschillende spreadsheets kunt maken. Dit is bijvoorbeeld handig voor administratie, maar je kunt er nog veel meer mee. Excel is bijvoorbeeld ook in staat om grafieken te maken op basis van de getallen die je in de tabellen in hebt gevoerd. Wanneer je wilt weten hoe Excel precies werkt en wat je er allemaal mee kunt, kun je een cursus Excel volgen. Een cursus Excel kun je volgen bij HR-ICT Opleidingen in Rotterdam. 

Volg een cursus Excel bij HR-ICT Opleidingen in Rotterdam

Wanneer je meer wilt weten over Excel, kun je ervoor kiezen om er een cursus in te nemen. Uiteraard kun je op het internet genoeg informatie vinden en verschillende handleidingen die je stap voor stap kunt volgen om beter met Excel te leren omgaan, maar er gaat niets boven een klassikale les. Wanneer je klassikaal les hebt, heb je namelijk ook de gelegenheid om vragen te stellen aan je docent, het voorbeeld te volgen van je docent en te leren van de klasgenoten die samen met jou de klassikale les volgen. Als je een klassikale cursus Excel wilt volgen, dan kun je dit doen bij HR-ICT Opleidingen in Rotterdam. Zij verzorgen een klassikale cursus Excel waar je je gewoon bij kunt aansluiten. Het maakt daarbij niet uit of je volledig nieuw bent met de software, of juist al wat ervaring hebt. Ook maakt het niet uit wat je achtergrond is of wat je doel is met de software. Een cursus Excel is voor iedereen weggelegd en iedereen heeft er baat bij. Wanneer je echt meer wilt halen uit het programma, kun je ook verder gaan dan alleen de eerste cursus. Bij HR-ICT Opleidingen in Rotterdam kun je namelijk verschillende cursussen in Excel volgen: 

  • Cursus voor beginners 
  • Cursus voor gevorderden 
  • Cursus voor specialisten 

Wanneer je dus nog helemaal geen ervaring hebt met Excel, kun je je het beste aansluiten bij de cursus voor beginners. In deze cursus leer je de absolute basis van het omgaan met Excel. Je leert welke verschillende functies het programma heeft en hoe je tabellen moet aanmaken en aanpassen. Dit is de absolute basis voor het werken met de software en is geschikt voor deelnemers van alle niveaus. Wanneer je echter al ervaring hebt met Excel en op zoek bent naar wat meer verdieping en gevorderde functies, kun je je aansluiten bij de cursus voor gevorderden. Wanneer je wat gevorderde functies moet gebruiken voor bijvoorbeeld je werk of je opleiding, is deze cursus zeker geschikt voor jou. Het is dan wel belangrijk dat je de basis van Excel al onder de knie hebt. Wanneer je alles al denkt te weten van Excel maar toch specifiek bepaalde dingen moet kunnen voor bijvoorbeeld je werk in de financiële sector, dan is de cursus voor specialisten wellicht wat voor jou. Deze cursus is echt gericht op specifieke vakgerichte functies, dus enkel voor de echte Excel-nerds onder ons. 

Neem contact op voor meer informatie 

Als je dus een cursus Excel wilt volgen, neem dan contact op met HR-ICT Opleidingen in Rotterdam via https://www.vandijkcomputeropleidingen.nl/. De cursus Excel van HR-ICT Opleidingen wordt veelal in company gegeven. De instructeurs komen dan bij jouw bedrijf langs om daar de cursus te verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende cursussen klassikaal of individueel te volgen. Voor meer informatie over het volgen van zo’n dergelijke cursus kijk je op vandijkcomputeropleidingen.