Op zoek naar de juiste e-commerce software?

Wanneer je een onderneming start met een webwinkel, heb je natuurlijk ook een website nodig. Maar ook als je al een onderneming hebt, maar een webwinkel wilt toevoegen, moet je een website hebben die je regelmatig bijwerkt en die volledig up-to-date is. Voor een website heb je software nodig. Het nadeel is alleen dat wanneer je software niet optimaal werkt, je website niet goed functioneert. Daarnaast is standaard software vaak snel verouderd. Bij novulo kun je e-commerce software op maat kopen waardoor deze problemen gemakkelijk zijn opgelost. novulo levert software op maat gegenereerd uit standaard software. Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf hebt, je kunt gebruiksklare componenten selecteren en zo de beste e-commerce software voor jou samenstellen waarmee je direct aan de slag kunt!

Wat is e-commerce software?

E-commerce software is normaal gesproken een samenstelling van meerdere softwarepakketten waarmee je een webwinkel kunt starten en beheren. Bij e-commerce software zitten alle basiscomponenten die je voor een webwinkel nodig hebt in de software verwerkt waardoor je direct aan de slag kunt en niet zelf nog van alles moet programmeren. Dit is namelijk een zeer ingewikkeld en tijdrovend klusje waar zeker niet iedereen gekwalificeerd voor is. Iedere onderneming stelt andere eisen aan e-commerce software, dit komt door de verschillen in grootte, de verschillen in klantenkring, de verschillen in producten en de verschillen in drukte van de webwinkel. Iedere onderneming wenst echter wel één applicatie waarmee alles mogelijk is, die goed aansluit op de specifieke wensen van de onderneming en waarmee alle informatiestromen worden bijgehouden.

Hier komen echter wel wat problemen bij kijken. Het is voor een onderneming vaak gemakkelijk om standaard softwarepakketten te kopen waar alle e-commerce software in verwerkt zit. Dit klinkt logisch, maar al deze software moet aan elkaar worden gekoppeld en dit gebeurt vaak op omslachtige manieren. Wanneer het koppelen van software op een dergelijke manier gaat, werkt de webwinkel in de praktijk vaak verre van optimaal. Denk aan links die niet werken, lange wachttijden bij het wisselen van pagina’s, betalingen die niet verwerkt worden of gewoon aan een website die zeer gebruiksonvriendelijk is.

Hoe kan dit opgelost worden?

novulo kan u helpen!

Wat moet je je hierbij voorstellen?

  • Schaalbare e-commerce software
  • In de vorm van één geïntegreerd platform
  • Opgebouwd uit losse applicatiecomponenten die de ondernemer zelf kiest
  • Die op elk moment kunnen worden toegevoegd of verwijderd

Dit heeft vele voordelen ten opzichte van de manier die hierboven is beschreven. Zo kun je het optimale uit je onderneming halen! Je wordt als ondernemer niet meer beperkt in je mogelijkheden door de standaard softwarepakketten. Bovendien worden op deze manier veel kosten bespaard, omdat je niet gedwongen bent over te gaan tot dure maatwerk oplossingen. Je stelt de e-commerce software zelf samen in een geïntegreerde applicatie waardoor novulo zorgt voor veel flexibiliteit. Je webwinkel groeit mee met de markt en jouw bedrijf. Voor ieder bedrijf en iedere behoefte zijn er passende software componenten die regelmatig worden geüpdatet waardoor je webwinkel niet meer komt achter te lopen. 

Ben jij startend ondernemer en wil je een webwinkel beginnen of ben je al gevestigd ondernemer, maar heb je wat problemen met je webwinkel? Kijk dan even op novulo.com en wie weet vind je daar de e-commerce software die jij nodig hebt!