Op zoek naar een sanitair unit?

Er komen veel dingen kijken bij het organiseren van een festival. Het evenement zal bezocht worden door veel mensen, dus er moeten natuurlijk wel voldoende voorzieningen zijn. Er moeten verschillende podia komen met goede geluidsinstallaties, er moeten voldoende gelegenheden zijn voor een hapje en een drankje. Er moeten automaten komen voor muntjes, kluisjes en personeel. Er moeten voorzieningen getroffen worden voor het geval er veel regen gaat vallen, denk aan poncho’s, overdekte delen en houten planken op de grond tegen de modder. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkst: een sanitair unit!

Jaarlijks organiseer ik met een team een groot festival en sanitaire voorzieningen zijn van het grootste belang. Ik heb toen gekozen voor een sanitair unit van Harmsen Materieel BV. Je kunt er kiezen voor nieuwe units, maar ook voor tweedehands units. Ideaal voor op je festivalterrein, maar ook handig bij grote bouwprojecten en voor op campings. Een sanitair unit kun je overal voor gebruiken en is geschikt voor duurzaam gebruik. 

Waarom een sanitair unit?

Voor mij gaat de sanitair unit boven het dixie-toilet. Een sanitair unit is standaard voorzien van toiletten en wastafels en kan eventueel uitgebreid worden met meerdere accessoires, omdat hij geschikt is voor duurzaam gebruik. Voor organisaties zijn sanitair units een echte uitkomst, helemaal als je verschillende soorten evenementen organiseert. Je kunt ze neerzetten bij festivals en concerten, op campingplaatsen en op bouwterreinen. Een sanitair unit biedt meer comfort dan een dixie-toilet, omdat het meer voelt als een echt toilet. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en dus hygiĆ«nischer en ze zijn voorzien van elektriciteit. Daarom is er licht aanwezig in de cabines, kun je er een droogmachine in plaatsen om je handen in te drogen en je kunt er zelfs een wasmachine en droger in kwijt. Dit is zeer handig wanneer je de sanitair unit wilt plaatsen op een campingterrein. Als je kiest voor een nieuwe sanitair unit dan is alles mogelijk, omdat jij hem helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Kies je voor een tweedehands unit dan ben je wat meer gebonden aan hoe de unit eruit ziet, maar dit zal echter wel goedkoper zijn. Daarbij kun je alsnog wel kiezen voor het soort unit dat jij nodig hebt. 

Wat is er nog meer?

Naast een sanitair unit kun je bij Harmsen Materieel BV voor nog meer terecht, zoals bijvoorbeeld voor:

  • Een bouwkeet
  • Een directiekeet
  • Een kassa-unit
  • Een pipowagen
  • Een saneringswagen
  • Een schaftkeet

Op de website is hier alle informatie over te vinden. Alle units en wagens zijn tweedehands verkrijgbaar maar ook als nieuw. Wanneer je kiest voor een nieuwe unit kun je deze geheel naar jouw wensen en benodigdheden inrichten. Je kunt ook kiezen voor het standaardmodel zodat je de unit of wagen overal neer kunt zetten en voor ieder evenement of situatie weer kunt gebruiken. De tweedehands sanitair units zijn volledig opgeknapt en gereinigd en zijn daarom klaar voor een tweede leven. Ze zijn zo goed als nieuw en erg voordelig!

Ben je een organisator van verschillende evenementen? Heb jij te maken met verschillende soorten grote bouwprojecten of ben je eigenaar van een campingterrein? Kies dan voor een sanitair unit van Harmsen Materieel BV!