Opbergkisten voor mijn strandtent

Voor mijn strandtent vond ik het belangrijk om te kiezen voor lichte kleuren. Kleuren als wit en lichtblauw komen dan veelvuldig voor in onze strandtent. De sfeer van het strand en de kleuren die rust en ontspanning uitstralen zijn voor ons belangrijk. We kiezen daarnaast voor natuurlijk materiaal als schelpen en als licht hout, touw waar lampen aan hangen. Het interieur is licht maar over alles wat er te zien is wordt echt nagedacht. Nu vond ik het fijn om opbergkisten te gebruiken om wat spullen in op te bergen. Maar overal waar ik keek zag ik alleen maar hele donkere houten kisten. Dat was totaal niet waar ik naar op zoek was. Gelukkig kwam ik toen op de website van speelgoedfamilie terecht. Daar vond ik hele mooie opbergkisten met een lichte houtkleur. Dit past wel helemaal in ons interieur.

Opbergkisten in beach style

Ben je ook fan van lichte kleuren of heb jij je huis ook net als onze strandtent ingericht? Dan weet ik zeker dat deze kisten van licht hout goed staan in je huis. Deze opbergkisten zijn heel mooi maar ook nog eens heel functioneel. Ik kan er genoeg spullen in opbergen die ik niet elke dag nodig heb. Denk aan kaarsenhouders in de zomermaanden of servetten en kerstversiering. Ik ben heel blij met de opbergkisten omdat ze mooi staan in het geheel en mijn klanten er ook regelmatig naar vragen. En dan vertel ik ze altijd vol trots waar ik ze heb aangeschaft. Want iedereen die regelmatig zijn spullen moet opbergen kan een opbergkist goed gebruiken.

Kisten om sfeer te maken

Ik ben heel blij met de opbergkisten in onze strandtent. Naast dat ze gewoon heel mooi zijn ze ook nog eens heel functioneel. Je kan er genoeg spullen in kwijt zodat ik alles wat ik in die maand niet nodig heb daar in opberg. Dit maakt het voor de rest van mijn personeel ook makkelijk om de spullen terug te vinden. Ben je dus op zoek naar een mooie en makkelijke manier om je spullen op te bergen maak dan gebruik van deze opbergkisten. Waarom ben ik zo blij met mijn opbergkisten:  

  • Door mijn kisten kan ik altijd mijn spullen opruimen.
  • Het blijft overzichtelijk omdat ik het altijd in de kisten opberg.
  • Hierdoor kan ik mijn spullen gemakkelijk terugvinden.

Deze kisten staan ontzettend leuk in mijn interieur, ze passen helemaal in deze stijl. Door de lichte hout kleur staat het als een plaatje in het geheel. Het strandleven met de lichte kleuren past helemaal bij deze lichte hout kleur. Ik kan deze kisten iedereen aanraden omdat het er leuk uitziet en functioneel is. Daarnaast kan je het ook nog gebruiken om er wat op neer te zetten of er een mooi plaid overheen te wikkelen. Je kan van deze kisten echt een eyecatcher maken. Als je fan bent van lichte kleuren dan is een lichte kist helemaal je smaak. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere kleuren die je ook kan bestellen. Wat je smaak ook is, ik weet zeker dat je wat moois gaat vinden op deze site. Voor onze strandtent was ik op zoek naar een paar prachtige opbergkisten. Ik heb in verschillende winkels gekeken maar zag daar geen uniek exemplaar wat nu echt aan mijn wensen voldeed.
De strandsfeer met veel lichte kleuren en dus ook licht hout kwam ik nergens tegen. Gelukkig ontdekte ik toen de website van speelgoedfamilie. Daar vond ik opbergkisten die helemaal in de strandstijl passen. Neem eens een kijkje op de website https://speelgoedfamilie.nl/