Een Scanstrut mast en radar laten monteren op onze nieuwe boot

Vorige maand hebben mijn vrouw en ik een boot gekocht. Ik wilde al vele jaren een mooie boot kopen en heb ik er lang over nagedacht, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. Mijn ouders hadden vroeger ook een boot en daar hadden wij met het gezin veel plezier aan. Mijn vrouw en ik hebben al een langere tijd een klein bootje, maar daarmee kunnen wij alleen op de grachten mee varen. Wij vinden het heerlijk om op het water te zijn als het goed weer is en varen veel in onze vrije tijd. Maar ik wilde graag een boot kopen waarmee wij de zee op kunnen. Met de boot die mijn ouders vroeger hadden gingen wij ook vaak de zee op en ik wilde er eentje kopen voor langere reizen. Met een grote boot kan je gemakkelijk een langere tijd weg en zelfs op vakantie, want je kan slapen op de boot. Gelukkig kon ik mijn vrouw overtuigen dat het een goed idee was om een boot te kopen, want ze zijn niet goedkoop. Ik ben al een paar jaar aan het sparen en hoopte tweedehands een goede boot te kopen. Ondertussen was ik aan het rondkijken of ik ergens een goede deal kon vinden. Regelmatig bezocht ik verschillende websites om het aanbod te bekijken. De laatste maanden heb ik verschillende boten online gezien en in het echt bekeken, maar ik vond niet waar ik naar zocht. Vorige maand bezocht ik weer een verkoper en besloot om zijn boot te kopen. De boot zag er nog erg goed uit en was te koop voor een goede prijs. Alleen de radar moest vervangen worden, want die was al erg oud. Een vriend van mij, die ook een boot heeft, raadde mij aan om een Scanstrut mast en radar te kopen. Hij heeft al jaren een Scanstrut mast en radar en is erg tevreden over de kwaliteit. Daarom wilde ik direct een Scanstrut mast en radar laten monteren op de gekochte boot.     

Een Scanstrut mast en rader gekocht via Sail360.nl

Online zocht ik naar bedrijven die radars en masten van Scanstrut verkopen en vond een aantal webshops. Voor mij was het erg belangrijk dat dit bedrijf de mast en radar ook kon monteren, want ik wist niet hoe ik dit zelf moest doen. Ik ben niet zo handig in dat soort dingen en laat het dan liever door professionals doen. Veel van de bedrijven die artikelen voor boten verkopen konden de radar niet monteren. Ik kreeg diverse bedrijven aangeraden voor de montage, maar liet dit liever door het bedrijf doen waar ik de radar zou kopen. Gelukkig vond ik een bedrijf waar ik voor een zeer goede prijs een Scanstrut mast en radar kon kopen en dit bedrijf kon de montage verzorgen. Ik had online de website van Sail360nl gevonden en zag dat zij veel artikelen verkopen voor boten. Via hun website https://www.sail360.nl/nl/furuno-producten/scanstrut-mounts/ kon ik gemakkelijk de montage aanvragen en de producten kopen voor een goede prijs.

Een goede service

Een paar dagen na de aankoop van de producten bij Sail360.nl kwam er al iemand langs voor de montage van de Scanstrut en de radar. Het was duidelijk te zien dat deze man dit vaker had gedaan, want zonder veel moeite kon hij alles plaatsen. De Scanstrut en radar staan stevig op mijn nieuwe boot en werken erg goed. Voor het kopen van een Scanstrut en artikelen voor een boot, kan ik Sail360.nl aanraden.

  • Veel artikelen voor boten
  • Ze kunnen producten monteren
  • Voordelig de producten gekocht
  • Een goede montage