Pallets kopen kan vanaf nu online

MKB Pallets kopen vanaf € 3,98 bij Pallet Spoed

Pallets zijn als het ware de aorta voor menig bedrijf. Want vrijwel elk bedrijf dat producten maakt moet het op grote schaal kunnen vervoeren. Natuurlijk is er de container maar als u overzees moet leveren dan hebben deze kleine containers op wieltjes weinig nut. Containers worden pas in het laatste stadium gebruikt, dus van groothandel naar winkel. U gebruikt voor de echte bulk natuurlijk sterke houten onderleggers en dat is waar wij om de hoeken komen kijken. Want op palletspoed.nl kunt u zeer snel en voordelig pallets kopen die geheel aan uw wensen voldoen. De meeste pallets zijn in principe recyclebaar. Mocht er een spalk afbreken dan is dat eenvoudig te vervangen. Maar er wordt erg sterk hout gebruikt dus dat zal vrijwel niet voorkomen, tenzij een pallet van een laadklep afvalt. Deze pallets kunnen lange reizen verdragen en zijn uitermate geschikt om producten via schepen of vliegtuigen te vervoeren. De meeste pallets zullen misschien nog wel worden gebruikt voor vrachtvervoer. Daarom garanderen we dat onze producten voldoen aan de huidige standaardmaten. Dat betekent dat u deze pallets kunt gebruiken voor allerlei doeleinden terwijl het altijd past. Past in de zin dat u ze netjes kunt stapelen en dat ze in elk voer-, vlieg- en vaartuig passen.

Onze pallets zijn recyclebaar

U wilt aldus pallets kopen die u kunt vertrouwen. Het mag niet zo zijn dat ze bij zware producten in elkaar storten. Maar wat u dan wel moet weten is het feit dat er verschillende modellen zijn. In verschillende standaardmaten. Want niet alleen verkopen we recyclebare producten, sommige bedrijven werken liever met eenmalige pallets. Deze pallets kunnen na gebruik bij het houtafval en kunnen vervolgens hergebruikt worden. Er zijn ook diverse winkeleigenaren die pallets in hun eigen winkel of in hun magazijn gebruiken. Een bekend voorbeeld is de bouwmarkt. Want ze kunnen deze houten onderleggers direct de winkel in slepen. Daarmee spaart u ruimte en erg veel werk uit. Want stelt u zich voor dat u in het groot hebt ingekocht, dan hebt u geen ruimte om al die producten op te slaan in uw magazijn laat staan de planken in uw winkel ermee te vullen. Dat is vanaf nu niet langer nodig. Wist u dat supermarkten in hun magazijn groente en fruit niet op de grond mogen plaatsen? Daar is een zwarte pallet van kunststof voor nodig. Als deze kisten in aanraking komen met de grond dan kan ongedierte er sneller bij komen en het zorgt er tevens voor dat deze voedingsmiddelen sneller gaan rotten. Kortom: u hebt nog heel wat uit te zoeken. Want weet u eigenlijk wel welke formaten u nodig hebt? Weet u welk type pallet het meest geschikt is voor uw doeleinde? Wilt u een gloednieuw product, een eenmalig te gebruiken pallet of liever tweedehandse producten?

Kies voor dit goudeerlijke houten product

Kijkt u eens op onze website want daar vindt u:

  • Ons huidige aanbod,
  • De diverse aanbiedingen die op dit moment geldig zijn,
  • En de mogelijkheid om een pallet op maat te laten maken.

Wist u dat er zelfs palletloungesets en palletbedden te koop zijn? U kunt eigenlijk alle kanten op met dit prachtige product. Laat afvalhout niet verloren gaan maar geef het een tweede kans in uw eigen huis. Dus wacht niet langer maar maak vandaag nog uw keuze, vul uw gegevens in en betaal via een online betaalservice. In principe leveren we standaard binnen 1 werkdag aan huis omdat we alle producten steevast op voorraad hebben. Hebt u nog vragen? Bel dan met onze klantenservice, het telefoonnummer staat vermeld op onze website.